Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Δήμος Αθηναίων: “Μεγάλο ενδιαφέρον για το TBEX Athens 2014”

Δήμος Αθηναίων: “Μεγάλο ενδιαφέρον για το TBEX Athens 2014”

Picture_TBEX_ATHENS_14Έντονο ενδιαφέρον παρατηρείται αυτήν την περίοδο για συμμετοχή στο TBEX Europe 2014, τη μεγάλη ετήσια συνάντηση της διεθνούς κοινότητας ταξιδιωτικών bloggers και συγγραφέων τουριστικών media που φέτος διοργανώνεται στην Αθήνα, στις 23-25 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία (07/07), οι εγγραφές, ήδη, ξεπερνούν τις 450 με συμμετοχές από 53 χώρες, καταγράφοντας αύξηση κατά περίπου 147%, σε σύγκριση με τις εγγραφές της προηγούμενης διοργάνωσης στην Ευρώπη (Δουβλίνο), το αντίστοιχο χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο αυτό, έχουν ετοιμαστεί περίπου 70 ειδικά πακέτα περιηγήσεων και ταξιδιών εξοικείωσης – πολλά εξ αυτών έχουν ήδη αναρτηθεί στο site που δημιoύργησε ειδικά για το ΤΒΕΧ ATHENS το ACVB tbex.thisisathens.org – προκειμένου οι δημοσιογράφοι & bloggers να επισκεφτούν περιοχές της μητροπολιτικής Αθήνας αλλά και της επικράτειας και να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποδομών της χώρας μας προωθώντας, μέσω της εμπειρίας τους, το τουριστικό μας προϊόν.
Σημειώνεται ότι το TBEX Europe είναι από τις πλέον περιζήτητες αλλά και απαιτητικές διοργανώσεις της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας, η οποία συγκεντρώνει περίπου 1.000 τουριστικούς δημοσιογράφους, bloggers, writers, content creators/ contributors καθώς και παράγοντες και επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς με έντονη δραστηριότητα στα social media, από όλον τον κόσμο.
Η επιλογή της Αθήνας, ως διοργανώτριας πόλης αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη για τη θέση και την εικόνα της πόλης αλλά και της Ελλάδας γενικότερα στη διεθνή αγορά τουρισμού και ταξιδιών, καθώς οι προορισμοί που φιλοξενούν το TBEX, τυγχάνουν τεράστιας πρωτογενούς και άμεσης προβολής σε όλες τις διαδικτυακές πλατφόρμες κοινωνικής και επαγγελματικής δικτύωσης (blogs, podcasts, YouTube, Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram, Flickr, Google + κ.α.) με αθροιστικά εκατομμύρια προβολές, αναφορές και αναρτήσεις, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τη συνάντηση, καθώς όλοι οι συμμετέχοντες αναρτούν άρθρα και πολυμεσικό υλικό σε πραγματικό χρόνο, τόσο από το συνέδριο ΤΒΕΧ όσο και από τα ταξίδια εξοικείωσης που θα συμμετάσχουν.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης δήλωσε σχετικά: “Παρά τον μεγάλο διεθνή ανταγωνισμό, ο Δήμος Αθηναίων, η ΕΑΤΑ και το ACVB, διεκδίκησαν και κέρδισαν επάξια αυτήν την τόσο σημαντική για την Αθήνα και την Ελλάδα, διοργάνωση. Η Αθήνα για μια εβδομάδα θα βρεθεί στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με χιλιάδες bloggers να μεταφέρουν την ζωντάνια, το δυναμισμό, τους ήχους & τις εικόνες της σε όλον τον κόσμο. Σε άμεση συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον ΕΟΤ, αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα συνεργασίας και κάθε εφόδιο που έχουμε, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι το TBEX της Αθήνας θα είναι το πιο επιτυχημένο που θα έχει διοργανωθεί μέχρι σήμερα”.

Ο Πρόεδρος της ΕΑΤΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Γιώργος Μπρούλιας δηλώνει: “Το TBEX Athens 2014 προσφέρει μία σπάνια ευκαιρία να προβάλλουμε στη διεθνή κοινότητα των bloggers τις μοναδικές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει η Αθήνα, ως προορισμός, στους επισκέπτες της.  Είμαστε έτοιμοι, με τη συνεργασία όλων, να δώσουμε αλλά και να δείξουμε, τον καλύτερό μας εαυτό για την επιτυχία της διοργάνωσης”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.