Αρχική Αεροπορικά Νέα Γίνε μέρος της “Generation easyJet”! Λάβε μέρος στο παιχνίδι της easyJet και...

Γίνε μέρος της “Generation easyJet”! Λάβε μέρος στο παιχνίδι της easyJet και κέρδισε 2 εισιτήρια

 Η «πρώτη πτήση» της easyJetς «αναχωρεί» την Παρασκευή 18/7 από την Κηφισιά στο ‘Recipe’, από τις 21:30 και μετά…

easyjetΗ easyJet αναγνωρίζοντας το πάθος του Έλληνα για τα ταξίδια …τον επιβραβεύει, προσφέροντας 2 δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, για έναν από τους προορισμούς που πετά η easyJet από Αθήνα, της δικής του επιλογής.
Έτσι, η easyJet, έρχεται πιο κοντά στο ελληνικό κοινό αυτή την χρονιά, εκμεταλλευόμενη την ευκαιρία που της δίνουν οι υπέροχες καλοκαιρινές βραδιές για να γνωριστεί με την ελληνική «generation easyJet!» 

Του δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσει τις εμπειρίες του, να γνωρίσει διαφορετικές κουλτούρες ή να δημιουργήσει το δικό του ρεκόρ σε αριθμό προορισμών που έχει επισκεφτεί, πάντα σύμφωνα με το ποσό πoυ μπορεί να διαθέσει.

Για αυτήν την μοναδική ευκαιρία που προσφέρει η easyJet, όσοι θέλουν να συμμετάσχουν, δεν έχουν παρά να λάβουν μέρος στο διαδραστικό παιχνίδι της easyJet και να μπουν αυτόματα στην κλήρωση για να τα κερδίσουν 2 εισιτήρια στη στιγμή!

Η «πρώτη πτήση» της easyJetς «αναχωρεί» την Παρασκευή 18/7 από την Κηφισιά στο ‘Recipe’, από τις 21:30 και μετά…
Κατά τη διάρκεια της χρονιάς, η ομάδα της easyJet θα βρίσκεται σε επιλεγμένα Bar/ Cafes, συνεχίζοντας να χαρίζει εισιτήρια.  

Η easyJet συνεχίζει τη διαρκή προσπάθειά της να κάνει εύκολο και προσιτό το ταξίδι στο ελληνικό κοινό συνδέοντας την Ελλάδα με 63 δρομολόγια και ειδικότερα την Αθήνα με 9 προορισμούς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.