Αρχική Αεροπορικά Νέα Βραβεύτηκε η South African Airways στα Skytrax World Airline Awards

Βραβεύτηκε η South African Airways στα Skytrax World Airline Awards

S_A_AH South African Airways (SAA) ψηφίστηκε ως η Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία της Αφρικής για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά. Επίσης, η  SAA έλαβε για τρίτη φορά τη διάκριση ως η Κορυφαία Αεροπορική  Εταιρεία Εξυπηρέτησης Προσωπικού στην Αφρική. Η παρουσίαση των βραβείων έγινε στην τελετή των Skytrax World Airline Awards στο Λονδίνο στις 15 Ιουλίου.

“Το γεγονός ότι αυτά τα βραβεία βασίζονται άμεσα σε αξιολογήσεις πελατών, σημαίνει πως  οι ίδιοι αποτελούν σημείο αναφοράς  για τη διάκριση της εταιρείας ” , δήλωσε ο Monwabisi Kalawe , CEO  της SAA.

Τα βραβεία βασίζονται σε μία έρευνα ικανοποίησης πελατών,  η οποία διεξάγεται από τον οργανισμό Skytrax. Φέτος, η έρευνα βασίστηκε σε απαντήσεις 18 εκατ. business και leisure ταξιδιωτών από 160 χώρες, καλύπτοντας περισσότερες από 200 αεροπορικές εταιρείες. Οι πελάτες αξιολόγησαν δείκτες επιδόσεων, όπως check-in, επιβίβαση, άνεση καθισμάτων, καθαριότητα καμπίνας, γεύματα, αναψυκτικά, ψυχαγωγία εν πτήσει και εξυπηρέτηση προσωπικού.

“Η SAA είναι η αεροπορική εταιρεία με τις περισσότερες διακρίσεις σε ολόκληρη την Αφρική. Τον Ιανουάριο διατηρήσαμε τη κατάταξή μας ως Skytrax 4-Star Airline για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά. Η South African είναι ο μοναδικός αερομεταφορέας στην Αφρική που περιλαμβάνεται σε αυτή την υψηλού επιπέδου κατάταξη, γεγονός που επιβεβαιώνει τη καλή ποιότητα εξυπηρέτησης που προσφέρουμε σε όλες τις κατηγορίες ταξιδιών”, πρόσθεσε ο κύριος Kalawe.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.