Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Louis Cruises: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μας, από 100 χώρες

Louis Cruises: Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποστηρικτές μας, από 100 χώρες

Celestyal Cruises

Η Louis Cruises καλωσορίζει ταξιδιώτες από 100 χώρες!

Louis_Cruises_facebookΜε αφορμή τους 100.000 fans που μετράει πλέον η σελίδα της στο Facebook, η Louis Cruises ευχαριστεί θερμά το κοινό από όλον τον κόσμο, που ανταποκρίνεται στην διαδικτυακή της παρουσία και την στηρίζει έμπρακτα.

Η Louis Cruises επενδύει καθημερινά στη διαδραστική και άμεση επικοινωνία με τους υποστηρικτές της, έχοντας ως απώτερο στόχο την αξιοποίηση του συγκεκριμένου μέσου, ως κανάλι πωλήσεων, το οποίο επεκτείνεται σε όλον τον κόσμο και φαίνεται να έχει καταφέρει.  «Έχοντας φτάσει στα μέσα του 2014, μπορούμε να παρατηρήσουμε πλέον μια σημαντική αύξηση στις κρατήσεις της εταιρίας. Αυτή η αύξηση οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στην digital επικοινωνία μας, η οποία αποτελεί το κύριο κανάλι προσέγγισης του ενδιαφερόμενου κοινού από αγορές όπως οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Μ.Βρετανία κλπ.», δηλώνει ο κ. Βασίλης Βουμβουλάκης, Ε-Business Manager της Louis Cruises.

Το Facebook, επιτρέπει στην εταιρία να έρχεται σε επαφή άμεσα με το κοινό της και να τους εξυπηρετεί αποτελεσματικά, διατηρώντας παράλληλα μια πιο προσωπική επαφή μαζί τους. Όλη αυτή η επικοινωνία, έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ευρύτερης στρατηγικής ανάπτυξης και επέκτασης, ενώ η ανταπόκριση διαρκώς αυξάνεται.

Πρόκειται για κοινό από περισσότερες από 100 χώρες ανά τον κόσμο, με το οποίο η Louis Cruises μοιράζεται την αξέχαστη εμπειρία της κρουαζιέρας, συμβάλλοντας  στην ανάδειξη του αυθεντικού ελληνικού καλοκαιριού και την ενίσχυση του τουρισμού στην Ελλάδα. «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που πετύχαμε αυτό το αποτέλεσμα για την Louis Cruises, η οποία συντελεί σε σημαντικό βαθμό στην προαγωγή του ελληνικού τουρισμού», δηλώνει η κ. Όλγα Σπαθή, Operations Director της Reprise Media, υπεύθυνης εταιρίας για την παρουσία της Louis Cruises στα κοινωνικά δίκτυα.

Από το 1986, η Louis Cruises, πρωταγωνιστεί στην Ανατολική Μεσόγειο και εργάζεται προσηλωμένα στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών με στόχο την ικανοποίηση των ταξιδιωτών της. Επιπλέον, οφείλει να αναγνωριστεί η συνεισφορά της στην ενίσχυση του ελληνικού τουρισμού, που ενισχύεται μέσα από στρατηγικές συμφωνίες με  διεθνείς διοργανωτές ταξιδιών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.