Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Tο Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 ξεκινάει η λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Ιαματικής...

Tο Σάββατο 7 Ιουνίου 2014 ξεκινάει η λειτουργία του Υδροθεραπευτηρίου Ιαματικής Πηγής Υπάτης για την καλοκαιρινή περίοδο

loutra_ypatisTo Υδροθεραπευτήριο Ιαματικής Πηγής Υπάτης θα λειτουργεί καθημερινά έως την 31η Οκτωβρίου 2014, συμπεριλαμβανομένων Κυριακών και αργιών.
Οι ώρες λειτουργίας της εξωτερικής κολυμβητικής δεξαμενής και των εσωτερικών ατομικών λουτήρων (πτέρυγες Α’ και πολυτελείας) θα είναι από τις 07:00 π.μ. έως 15:00 μ.μ.

Κατά το χρονικό διάστημα από 1 Ιουλίου έως 30 Σεπτεμβρίου 2014 η κολυμβητική δεξαμενή θα λειτουργεί με συνεχόμενο ωράριο από 07:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.
     
Η ΕΤΑΔ Α.Ε επισημαίνει πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης –  αναβάθμισης των εγκαταστάσεων του υδροθεραπευτηρίου και του περιβάλλοντος χώρου.

Οι τιμές παραμένουν σταθερές  και για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Ιαματική Πηγή Υπάτης επισκεφτείτε τον διαδικτυακό τόπο.  www.loutraypatis.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.