Αρχική Αεροπορικά Νέα Στα 3 έφτασαν τα αεροσκάφη της Ellinair

Στα 3 έφτασαν τα αεροσκάφη της Ellinair

ELLINAIRΣτα 3 έφτασαν τα αεροσκάφη της Ellinair, εξυπηρετώντας 21 προορισμούς.

Την πρώτη του πτήση με προορισμό το Κίεβο πραγματοποίησε στις 4/6 το δεύτερο ιδιόκτητο αεροσκάφος της Ellinair. Ο τύπος του αεροσκάφους, το οποίο εντάχθηκε πλήρως στο πτητικό έργο της εταιρείας, είναι RJ85 με χωρητικότητα 96 θέσεων, όμοιο με το πρώτο.

H Ellinair προέβη, επιπλέον, σε μίσθωση ενός αεροσκάφους τύπου B737-300, 149 θέσεων, το οποίο επιχειρεί, με βάση την Κέρκυρα και πραγματοποίησε την πρώτη του πτήση προς Μόσχα στις 24/05/2014.

Ο στόλος της εταιρείας, με δύο ιδιόκτητα και ένα μισθωμένο αεροσκάφος εξυπηρετεί συνολικά 21 προορισμούς σε Ρωσία, Ουκρανία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, μέρος των συνολικών δρομολογίων του ομίλου Mouzenidis Travel. Μέχρι στιγμής, από τον Ιανουάριο του 2014 έχουν διακινηθεί 11.000 επιβάτες.

Ειδικότερα, οι προορισμοί που καλύπτει η Ellinair είναι:

-Από και προς Θεσσαλονίκη:

Ροστόβ ον Ντον, Μινελάρλνιε Βόντι, Μπριάνσκ, Σταυρούπολη, Καλίνιγκραντ, Μπέλγκοροντ, Βορόνεζ και Μόσχα (Domodedovo) στη Ρωσία, Κίεβο, Χαρκόβ, Λβιβ, Ντνεπροπετρόβσκ και Οδησσός στην Ουκρανία καθώς και Ρίγα (Λεττονία).

-Από και προς Κέρκυρα:

Μόσχα (Domodedovo), Σαμάρα, Καζάν, Αγ. Πετρούπολη, Περμ, Βόλγογκραντ και Αικατερίνμπουργκ στη Ρωσία, Κίεβο (Ουκρανία), Ρίγα (Λεττονία) και Μπάρι (Ιταλία).

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Mouzenidis συνεργάζεται με 7 αεροπορικές εταιρείες συμπεριλαμβανομένης της Ellinair (Astra Airlines, Ural, Belavia, Vim, Yamal, Aeroflot, Ellinair) για να καλύψει το σύνολο των προορισμών του που φτάνει τους 32 σε πόλεις της Ρωσίας, Ουκρανίας, Λευκορωσίας, Λετονίας και Καζακστάν.

Οι επισκέπτες που αναμένεται να διακινηθούν το 2014 από τον Όμιλο προβλέπεται να φτάσουν τις 500.000.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.