Αρχική Αεροπορικά Νέα Ο ΔΑΑ, προσφέρει 70 θέσεις 6μηνης αμειβόμενης εμπειρίας

Ο ΔΑΑ, προσφέρει 70 θέσεις 6μηνης αμειβόμενης εμπειρίας

Praxis“Airport Praxis” Πρόγραμμα 6μηνης αμειβόμενης επαγγελματικής εμπειρίας και κατάρτισης σε 70 νέους από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
 
Ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, επιθυμώντας να συμβάλει ουσιαστικά στην απασχόληση και στην καταπολέμηση της ανεργίας, προσφέρει σε 70 νέους, από 19 έως 29 ετών, εργασία στο αεροδρόμιο για περίοδο 6 μηνών, με στόχο η προϋπηρεσία, η κατάρτιση και οι γνώσεις που θα αποκομίσουν, να αποτελέσουν πολύτιμα εφόδια στα επόμενα επαγγελματικά βήματά τους.
 Η αναγνωρισμένη τεχνογνωσία του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε διάφορους τομείς εξειδίκευσης έχει ήδη «ταξιδέψει» συμβουλευτικά σε πλήθος αεροδρομίων στο εξωτερικό. Στρέφοντας το βλέμμα στους νέους της Ελλάδας, ο ΔΑΑ, με την πρωτοβουλία “Airport Praxis”, προσφέρει 70 θέσεις 6μηνης αμειβόμενης εμπειρίας και κατάρτισης σε διαφορετικούς τομείς δραστηριοποίησης της εταιρείας αεροδρομίου, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να συμβάλει στη μετάδοση γνώσης και εξειδίκευσης σε νέους στη χώρα μας και στην ενίσχυση της απασχόλησης.
 
Το εργασιακό περιβάλλον της εταιρείας αεροδρομίου αποτελεί πρότυπο μεταξύ κορυφαίων εταιρειών  στον κλάδο των αερομεταφορών, ενώ ο ΔΑΑ έχει γνωρίσει διεθνή καταξίωση με πλήθος βραβείων και διακρίσεων για την αρτιότητα του επιχειρησιακού και διοικητικού μοντέλου του.
Σε αυτό το πλαίσιο, με αιτήσεις που πρέπει να υποβληθούν έως τις 29/6/2014 μέσω της ιστοσελίδας του αεροδρομίου www.aia.gr
 ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών προσκαλεί
 
– 30 νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής, να εργασθούν στον επιχειρησιακό τομέα, και
– 40 νέους, ηλικίας 19 έως 29 ετών, απόφοιτους ή φοιτητές ΑΕΙ ή ΤΕΙ,  που επιθυμούν είτε να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία είτε να υλοποιήσουν την πρακτική άσκησή τους και να εργασθούν σε λοιπούς τομείς της εταιρείας αεροδρομίου.
 
Στη διεύθυνση www.aia.gr, οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος και για το πρόγραμμα “Airport Praxis” του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.