Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Κεφαλογιάννη: Υποχρέωσή μας η αξιοπρεπής πρόσβαση των συνανθρώπων μας

Κεφαλογιάννη: Υποχρέωσή μας η αξιοπρεπής πρόσβαση των συνανθρώπων μας

Kefalogianni_accessibilityKefalogianni_provasimotitaΣτη σημασία της πιστοποίησης-προσβασιμότητας ξενοδοχείων «Accessibility pass», αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σε εκδήλωση σχετικά με τη διευκόλυνση πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες, σε όλους τους χώρους.

Η υπουργός Τουρισμού επισήμανε ότι το θέμα της προσβασιμότητας αυτών των ατόμων, κατέχει ξεχωριστή θέση, στο εθνικό σχέδιο τουρισμού.
«Είναι υποχρέωσή μας να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις και να μεριμνούμε για την απρόσκοπτη και αξιοπρεπή πρόσβαση των συνανθρώπων μας στις διακοπές, στην ψυχαγωγία, στη γνωριμία με τις ομορφιές και τα χρώματα της Ελλάδας», τόνισε χαρακτηριστικά. Και πρόσθεσε ότι το υπουργείο εξετάζει κάθε πιθανή χρηματοδοτική παρέμβαση με ευρωπαϊκούς πόρους για την αναβάθμιση των υποδομών των ξενοδοχείων που θα θελήσουν να αποκτήσουν το σήμα προσβασιμότητας.
Τέλος η υπουργός Τουρισμού επαίνεσε την πρωτοβουλία «Accissibility Pass», λέγοντας ότι δείχνει το σεβασμό που πρέπει όλοι να δείχνουμε στα άτομα με αναπηρία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.