Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Goldair Handling επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Αιθιοπία

Η Goldair Handling επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Αιθιοπία

Goldair HandlingΗ Goldair Handling επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Αιθιοπία και συγκεκριμένα στο αεροδρόμιο της Addis Ababa, όπου υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία ICAS, μέλος ομίλου εταιρειών Σαουδαραβικών & Αιθιοπικών συμφερόντων.

Με την συμφωνία αυτή, η Goldair Handling αναλαμβάνει το management, την εκπαίδευση του προσωπικού, και μέχρις ότου αυτή ολοκληρωθεί, την επάνδρωση με προσωπικό από την Ελλάδα. Η διάρκεια της συμφωνίας είναι 6ετής.

Επιπρόσθετα, η Goldair Handling προχώρησε σε σύναψη συμβολαίων τα οποία προβλέπουν την επίγεια εξυπηρέτηση 2 σημαντικών αεροπορικών εταιρειών στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Την Singapore Airlines, εθνικό αερομεταφορέα της Σιγκαπούρης και την Gulf Air, εθνικό αερομεταφορέα του Μπαχρέιν. Με την προσθήκη αυτών των αεροπορικών εταιρειών , η Goldair Handling αυξάνει το μερίδιο αγοράς της σε 80% στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών.
Η Singapore Airlines, με έδρα της το αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης κ αποτελώντας τον πρώτο πελάτη του μεγαλύτερου επιβατηγού αεροσκάφους στον κόσμο, Airbus 380, επανέφερε τις απευθείας πτήσεις της προς Αθήνα. Συγκεκριμένα, από τις 9 Ιουνίου έως τις 9 Οκτωβρίου θα πραγματοποιεί δυο φορές την εβδομάδα πτήσεις από Σιγκαπούρη προς Αθήνα και αντίστροφα. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Πέμπτη με αεροσκάφη τύπου Boeing 777-200ER. Η Gulf Air, με βάση το διεθνές αεροδρόμιο του Μπαχρέιν ξεκίνησε τις απευθείας πτήσεις της προς Αθήνα στις 16 Ιουνίου. Συγκεκριμένα θα εκτελεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις από Μπαχρέιν προς Αθήνα και αντίστροφα με αεροσκάφη τύπου Airbus 320.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.