Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΗΑΤΤΑ: Απαραίτητος γνώμονας η θωράκιση της ισονομίας των τουριστικών γραφείων

ΗΑΤΤΑ: Απαραίτητος γνώμονας η θωράκιση της ισονομίας των τουριστικών γραφείων

Nicholas_Kelaiditis_foto¨Βασικά στοιχεία στην αξιολόγηση, αποτελούν η ισονομία και η προστασία του επαγγέλματος του Έλληνα τουριστικού πράκτορα” τονίζει σε σχόλιό του στο Facebook ο κ. Ν. Κελαϊδίτης, μέλος του ΔΣ και Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του ΗΑΤΤΑ.

Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:
Το ΔΣ του ΗΑΤΤΑ, παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις, αναφορικά με την νέα επικοινωνιακή πολιτική του ΕΟΤ.

Βασικά στοιχεία στην αξιολόγηση, αποτελούν η ισονομία και η προστασία του επαγγέλματος του Έλληνα τουριστικού πράκτορα.
Τα ελληνικά τουριστικά γραφεία, συνέβαλαν και εξακολουθούν να συμβάλλουν, καταλυτικά, στην ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα, με ιδίους πόρους.
Έτσι και οφείλουμε να προασπίσουμε με κάθε έννομο και ηθικό τρόπο, αυτή την προσπάθεια, που με ιδιαίτερο κόπο, πραγματοποιείται από τους Έλληνες συναδέλφους.
Είμαι βέβαιος, ότι το ΔΣ του ΗΑΤΤΑ, με νηφαλιότητα, αξιοκρατικές και δημοκρατικές διαδικασίες, θα εκτιμήσει τα δεδομένα, καταλήγοντας σε αποτελεσματικές προτάσεις και αποδοτικές ενέργειες, πάντα με γνώμονα το κοινό συμφέρον των μελών του.
Είμαι βέβαιος, ότι η ομοψυχία στις θέσεις και η ομοιογένεια λόγου και πράξεων, θα επικρατήσουν ακόμα μια φορά, θέτοντας την θωράκιση της ισότιμης λειτουργίας του τουριστικών γραφείων, φάρο πορείας των αποφάσεων του παρόντος ΔΣ του ΗΑΤΤΑ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.