Αρχική Αεροπορικά Νέα Η AEGEAN διακρίνεται στα βραβεία ΕΒΕΑ 2014 για το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας

Η AEGEAN διακρίνεται στα βραβεία ΕΒΕΑ 2014 για το Πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας

AEGEAN διακρίνεται στα βραβεία ΕΒΕΑ 2014Με το βραβείο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης για το 2014 τιμήθηκε η AEGEAN από το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών, στο πλαίσιο των «Βραβείων ΕΒΕΑ 2014» για επιχειρήσεις & επιχειρηματίες.

Η AEGEAN, μέλος της StarAlliance και βραβευμένη ως η καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία της Ευρώπης για το 2013, απέσπασε αυτή την ιδιαίτερα σημαντική διάκριση, σε αναγνώριση της στρατηγικής της απόφασης να επενδύει συστηματικά στον τομέα της Εταιρικής Υπευθυνότητας. Στο πλαίσιο αυτό, η εταιρεία, και κατά τη φετινή χρονιά, υλοποίησε σειρά δράσεων με στόχο την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας μας, την ανάπτυξη του τουρισμού, τη στήριξη της παιδείας, την προώθηση και την ενίσχυση του αθλητισμού, την υιοθέτηση φιλικών στο περιβάλλον πρακτικών καθώς και τη στήριξη κοινωνικά ευπαθών ομάδων.

Η τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Ιουνίου, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία εκπροσώπων του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, ενώ η απονομή των βραβείων έγινε από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας κ. Νίκο Δένδια και τον Πρόεδρο του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνο Μίχαλο.

Κατά την παραλαβή του βραβείου, o Πρόεδρος της AEGEAN, κ. Θεόδωρος Βασιλάκης, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των ανθρώπων της AEGEAN, θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το ΕΒΕΑ για την επιβράβευση του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας. Τώρα μετά από 15 χρόνια προσπαθειών σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον  και τολμώ να πω και  όχι ιδιαίτερα φιλικό, η AEGEAN είναι πλέον μια δεμένη ομάδα ανθρώπων με στόχο να προσφέρουμε στη χώρα μας αερομεταφορά για την οποία να είναι όλοι οι Έλληνες υπερήφανοι. Η AEGEANμε όσα μέσα διαθέτει στηρίζει, την ελληνική κοινωνία μέσω της αμέριστης προσφοράς της στον πολιτισμό, τον αθλητισμό και την παιδεία, αλλά και της παράλληλης συνεχούς κοινωνικής και περιβαλλοντικής της δράσης. Άλλωστε, οι ενέργειες κοινωνικής υπευθυνότητας αποτελούν, από την ίδρυσή της εταιρείας, βασικό και αναπόσπαστο κομμάτι της εταιρικής της φιλοσοφίας, και η δραστηριότητά μας για το θέμα αυτό είναι αδιάκοπη. Θα μου επιτρέψετε να πω ότι για το συγκεκριμένο θέμα θέλουμε να είμαστε πάντα χαμηλών τόνων . Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με νέα δυναμική να σχεδιάζουμε και να υλοποιούμε δράσεις και πρωτοβουλίες με στόχο να βρισκόμαστε κοντά στην ελληνική κοινωνία και την πολιτεία. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και το ΔΣ του ΕΒΕΑ γιατί αυτή η διάκριση μας δίδει δύναμη και αντοχή, στοιχεία που πάντα είναι χρήσιμα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.