Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Το ακρωτήριο του Σουνίου και η σημασία του

Το ακρωτήριο του Σουνίου και η σημασία του

Cape Sounion the Temple of PoseidonΟικογενειακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Η σημασία του Ακρωτηρίου του Σουνίου», για παιδιά ηλικίας 6-12 χρόνων και τις οικογένειές τους, διοργανώνει το Ελληνικό Παιδικό Μουσείο, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15 Ιουνίου 2014, και ώρες 11:00-13:00, από το Βιοτεχνικό Βιομηχανικό Εκπαιδευτικό Μουσείο στο χώρο του Ναού του Ποσειδώνα στο Σούνιο.

Το ακρωτήριο του Σουνίου, γνωστό στους περισσότερους από το ναό του Ποσειδώνα και το μύθο του Αιγέα, είχε στην αρχαιότητα στρατηγική σημασία για την περιοχή. Οι οικογένειες που θα συμμετέχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα ανακαλύπτουν τη σημασία του, φτιάχνοντας παράλληλα έναν οδηγό επίσκεψης, για τους ενδιαφερόμενους περιηγητές του χώρου.

Η οικονομική συμμετοχή είναι 6 ευρώ για κάθε άτομο και 5 ευρώ για αδέλφια.

Σημείο συνάντησης: Στο φυλάκιο έκδοσης εισιτηρίων κάτω από το ναό του Ποσειδώνα (στις 10:45).

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στο τηλέφωνο 210 3312995 (Δευτέρα έως Παρασκευή 9.00-17.00).

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.