Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ταξίδια εξοικείωσης του Τ.Ο. TUI Deutschland GmbH σε ελληνικούς προορισμούς

Ταξίδια εξοικείωσης του Τ.Ο. TUI Deutschland GmbH σε ελληνικούς προορισμούς

Travelling - GreeceΤο Γραφείο Ε.Ο.Τ. Γερμανίας και ο Τ.Ο. TUI Deutschland GmbH έχουν προγραμματίσει τη διεξαγωγή fam trips στους πλέον δημοφιλείς ελληνικούς προορισμούς των Γερμανών. Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν έξι συνολικά ταξίδια σε Κρήτη, Ρόδο, Κω και Κέρκυρα, με τη συμμετοχή εκπροσώπων εξειδικευμένων ταξιδιωτικών γραφείων της Γερμανίας.

Με τη συνεργασία και την υποστήριξη των κατά τόπους Υπηρεσιών του Ε.Ο.Τ. και των λοιπών φορέων τουρισμού καταβάλλεται προσπάθεια για την άριστη φιλοξενία των επισκεπτών και την αποτελεσματικότερη δυνατή επίτευξη των στόχων των ταξιδίων αυτών. Η πραγματοποίησή τους κατά τον μήνα Μάιο εντάσσεται στο πλαίσιο μίας εκ των σημαντικότερων επιδιώξεων της τουριστικής στρατηγικής μας, ήτοι την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου.

Ο ελληνικός τουρισμός live στην «ZEIT»

Από τις 28 Απριλίου και για ένα μήνα η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Die Zeit θα προβάλλει καθημερινά την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.
Επισκεφτείτε τον ιστότοπο Die Zeit και ανακαλύψτε τη μοναδικότητα και ανεξάντλητη ποικιλία του ελληνικού τουριστικού προϊόντος!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.