Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ώρες λειτουργίας των ΜΜΜ κατά τις εορτές του Πάσχα

Ώρες λειτουργίας των ΜΜΜ κατά τις εορτές του Πάσχα

Ώρες λειτουργίας των ΜΜΜ κατά τις εορτές του ΠάσχαΣύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ τις ημέρες του Πάσχα θα ισχύσουν οι εξής τροποποιήσεις στα δρομολόγια των αστικών συγκοινωνιών.

Για τις οδικές συγκοινωνίες ισχύουν τα παρακάτω:

  • 18/04/2014 Μ. Παρασκευή: Για όλα τα οχήματα (θερμικά και ηλεκτρικά) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \”Σαββάτου\” με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές του αεροδρομίου, των σταθμών ΚΤΕΛ, και του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.
  • 19/04/2014 Μ. Σάββατο: Για όλα τα οχήματα (θερμικά και ηλεκτρικά) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \”Κυριακής & Αργιών\” με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές του αεροδρομίου, των σταθμών ΚΤΕΛ, και του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση γ) Θα λειτουργούν και θα ενισχυθούν οι Γραμμές του κέντρου.
  • 20/04/2014 Κυριακή του Πάσχα: Για τα θερμικά οχήματα (λεωφορεία) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \”Κυριακής & Αργιών\” ενώ για τα ηλεκτρικά (τρόλλεϋ) ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα \”Κυριακής & Αργιών\”
  • 21/04/2014 Δευτέρα του Πάσχα: Για τα θερμικά οχήματα (λεωφορεία) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \”Κυριακής & Αργιών\” ενώ για τα ηλεκτρικά (τρόλλεϋ) ειδικό πρόγραμμα βασισμένο στο πρόγραμμα \”Κυριακής & Αργιών\”
  • 22/04/2014 Τρίτη του Πάσχα: Για όλα τα οχήματα (θερμικά και ηλεκτρικά) θα εφαρμοστεί πρόγραμμα \”Σαββάτου\” με τις ακόλουθες ιδιαιτερότητες. α) Τα πρώτα δρομολόγια θα βασίζονται σε πρόγραμμα καθημερινής β) Οι γραμμές του αεροδρομίου, των σταθμών ΚΤΕΛ, και του Πειραιά θα ενισχυθούν ανάλογα με την επιβατική κίνηση.

Για τις  σταθερές συγκοινωνίες δείτε εδώ

[scribd id=218334067 key=key-1dt7va7d14flrj0pujaa mode=scroll]

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.