Αρχική Αεροπορικά Νέα Με διάθεση… Jazz & Opera! Οι «Opera Chaotique» επιστρέφουν στο αεροδρόμιο!

Με διάθεση… Jazz & Opera! Οι «Opera Chaotique» επιστρέφουν στο αεροδρόμιο!

Opera Chaotique στο αεροδρόμιοΟι «Opera Chaotique» επιστρέφουν στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και ετοιμάζονται να καλωσορίσουν τους επισκέπτες, τους επιβάτες και τους πολλούς φίλους τους, με ένα εναλλακτικό “vaudeville”, γεμάτο διαδραστικότητα και μουσικοθεατρικό ύφος!
 
Με τη γνωστή καλλιτεχνική προσέγγιση που τους χαρακτηρίζει, οι Tenorman & Voodoo Drummer αναμιγνύουν διαφορετικά είδη τέχνης, από όπερα μέχρι τζαζ, προσφέροντας ένα μουσικό πρόγραμμα διαχρονικό, με πρωτότυπες συνθέσεις, μελοποιήσεις ποιημάτων και γραπτών των Ντε Σαντ, Μπουκόφσκι και Έντγκαρ Άλαν Πόε, αλλά και με τις δικές τους, πάντα ιδιαίτερες και χαρακτηριστικές διασκευές!
 
Το πολλά υποσχόμενο αυτό “chaotique” θέαμα θα πραγματοποιηθεί  την Παρασκευή 14 & 21 Μαρτίου, μεταξύ 13:00 και 15:00 στο  Επίπεδο Αναχωρήσεων – Είσοδος 3 – Περιοχή ελεγκτηρίων εισιτηρίων 96-98.
 
Το Perform in Art αποτελεί μέρος του project Fly me to the Moon, συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.