Αρχική Αεροπορικά Νέα Airbus: Σπουδαίες συνεργασίες ανακοίνωσε η Airbus στo Air Show της Σιγκαπούρης

Airbus: Σπουδαίες συνεργασίες ανακοίνωσε η Airbus στo Air Show της Σιγκαπούρης

airbusΣτο πλαίσιο της Διεθνούς Αεροπορικής Επίδειξης της Ασίας, που πραγματοποιείται στη  Σιγκαπούρη, η Airbus ανακοίνωσε σημαντικές συνεργασίες όπως:

Τη συνεργασία της με την Singa`pore Airlines (SIA) όπου επεγράφη  μνημόνιο συμφωνίας για τη δημιουργία μιας κοινοπραξίας πτητικής εκπαίδευσης στη Σιγκαπούρη.
Η εγκαταστάσεις θα ονομάζονται  Asia Training Centre (AATC) και το 55% θα ανήκει στην Airbus και 45% θα είναι ιδιοκτησία της Singapore Airlines.
Οι υψηλής αρτιότητας εγκαταστάσεις θα προσφέρουν πλήρεις υπηρεσίες πιλοτικής εκπαίδευσης στους χειριστές Airbus από όλη την περιοχή και είναι ένα σημαντικό βήμα για την περαιτέρω επέκταση των παγκόσμιων υπηρεσιών  εκπαίδευσης, σε εξομοιωτές πλήρους πτήσης σε τύπου αεροσκαφών Airbus A320, A330, A340, A350 και A380. Η λειτουργιά των εγκαταστάσεων αναμένεται να ξεκινήσει τέλος του 2014.

Επίσης, η Airbus και η SATAIR ένωσαν τις δυνάμεις τους και δημιούργησαν το πρώτο κέντρο κοινη΄ς διανομής και υποστήριξης ανταλλακτικών , το “SATAIR Airbus Σιγκαπούρη Centre” (SASC), που βρίσκεται στο Seletar Aerospace Πάρκο της Σιγκαπούρη.
Το κέντρο θα γίνει το κύριο κομβικό σημείο για ανταλλακτικά της Airbus στην περιοχή, παρέχοντας 24 ώρες το 24όρο, υποστήριξη των αεροπορικών εταιρειών και των MROs (Maintenance, Repair & Overhaul)  365 ημέρες το χρόνο.
Όπως δήλωσε και ο, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Airbus Fabrice Brégier: “Το άνοιγμα του νέου αυτού μηχανισμού εδώ στη Σιγκαπούρη, όχι μόνο ενισχύει  περαιτέρω την παγκόσμια παρουσία της Airbus, αλλά και μας επιτρέπει να είμαστε κοντά στους πελάτες μας και να παρέχουμε την πιο άμεση στήριξη σε αυτήν την ταχύτερα αναπτυσσόμενη περιοχή. Μαζί με τους έμπειρους συνεργάτες μας SATAIR, συνδυάζουμε τις γνώσεις μας & τις πελατειακές σχέσεις, για να προσφέρουμε τις πιο ολοκληρωμένες λύσεις για τις αεροπορικές εταιρείες και των MROs (Maintenance, Repair & Overhaul)  “.

Επιπλέον, άλλη μία σπουδαία απόφαση της Airbus ProSky καθώς ανακοίνωσε ότι θα δημιουργήσει νέο γραφείο στη Σιγκαπούρη από τον Απρίλιο του 2014. Αυτό, ώστε να φέρει τον εκσυγχρονισμό στη διαχείρισης της εναέριας κυκλοφορίας (ATM – Air Traffic Management) στην περιοχή  Ασίας-Ειρηνικού.

Η Airbus ProSky έχει συμμετάσχει σε πολλά έργα στην περιοχή Ασίας-Ειρηνικού επικεντρώνοντας στην ενίσχυση της ικανότητας της εναέριας κυκλοφορίας, την αύξηση της αποδοτικότητας των πτήσεων και τη βελτίωση της πρόσβασης στα αεροδρόμια.

Σε παγκόσμια κλίμακα, αναμένεται ότι ο εκσυγχρονισμός των συστημάτων ATM θα δημιουργήσει σημαντικά περιβαλλοντικά οφέλη, όπως η εξοικονόμηση περίπου 13 δισεκατομμύρια λίτρα καυσίμου ανά έτος, μια μείωση περίπου 29 εκατομμύρια τόνους εκπομπών CO2 ετησίως, καθώς και περίπου τέσσερα εκατομμύρια ώρες καθυστέρησης πτήσεων.

H Airbus συνεχίζει να ενισχύει το ρόλο της στην παγκόσμια αεροπορική βιομηχανία, με σημαντικές δράσεις και πρωτοβουλίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.