Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά 3ος χρόνος RepowerGreece

3ος χρόνος RepowerGreece

3ος χρόνος RepowerGreeceΗ διεθνής πρωτοβουλία δημόσιας διπλωματίας RepowerGreece συνεχίζει για 3ο χρόνο τις δράσεις και τα προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που στόχο έχουν την ενίσχυση νέων αντιλήψεων και την αντιμετώπιση των αρνητικών στερεοτύπων που επικρατούν για την χώρα μας.
 
Με περισσότερες από 100 ιστορίες-τεκμήρια από την επιχειρηματικότητα και την κοινωνία, μέσα από συζητήσεις και δράσεις  σε συνεργασία με εκπαιδευτικά ιδρύματα, fora και δεξαμενές σκέψης σε χώρες στρατηγικού ενδιαφέροντος, το RepowerGreece αναδεικνύει ότι η Ελλάδα δεν είναι οι αποτυχίες ή τα συμφέροντα λίγων, αλλά οι ικανότητες, η δημιουργικότητα και τα επιτεύγματα των πολλών.
 
Την ίδια στιγμή στην Ελλάδα μέσα από ανοιχτές συζητήσεις με μαθητές και φοιτητές προσπαθεί να θωρακίσει τη νέα γενιά από την επικρατούσα  αρνητικότητα και απαισιοδοξία, αναδεικνύοντας τις προοπτικές που υπάρχουν στην χώρα μας μέσα από την συνεργασία, την καινοτόμο και κριτική σκέψη και την προσήλωση στην αριστεία.
 
Με περισσότερες από 50 εκδηλώσεις και προγράμματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με τη συμμετοχή πλέον των 4.500 μαθητών, φοιτητών, στελεχών οργανισμών, ακαδημαϊκών κα εκπροσώπων μέσων ενημέρωσης, το RepowerGreece με την υποστήριξη κορυφαίων διεθνών και εθνικών οργανισμών αποτελεί πλέον μία δυναμική πρωτοβουλία που αντανακλά τον δυναμισμό, την αξιοπιστία και τις διαφορετικές αντιλήψεις της Ελλάδας που προχωράει μπροστά.
 
Με νέα προγράμματα σε συνεργασία με ξένα και Ελληνικά ακαδημαϊκά ιδρύματα, συνεχίζουμε την προσπάθειά μας θέλοντας να ενισχύσουμε τις νέες αντιλήψεις για την χώρα μας τόσο απέναντι σε φίλους και επικριτές μας στο εξωτερικό, όσο και σε εμάς τους ίδιους αναφορικά με την χώρα μας. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.