Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στον ΟΛΠ οι επικεφαλείς της CLIA (Cruise Lines International Association)

Στον ΟΛΠ οι επικεφαλείς της CLIA (Cruise Lines International Association)

Στον ΟΛΠ οι επικεφαλείς της CLIA (Cruise Lines International Association)Στον Οργανισμό Λιμένος Πειραιώς  Α.Ε. πραγματοποιήθηκε  στις 25 Φεβρουαρίου 2014 συνάντηση των ανώτερων στελεχών της CLIA (Cruise Lines International Association) με τη Διοίκηση του Οργανισμού.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι επικεφαλείς του Οργανισμού και τα στελέχη της  CLIA συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της κρουαζιέρας έτσι ώστε  να διερευνηθούν οι προοπτικές για τη συνεργασία μεταξύ τους, προκειμένου να προωθήσουν περαιτέρω την αειφόρο ανάπτυξη των δραστηριοτήτων κρουαζιέρας .

Στα θέματα της συνεδρίασης περιλαμβάνονται προωθητικά και ρυθμιστικά θέματα αμοιβαίου ενδιαφέροντος , καθώς και τρόποι  που αφορούν την περαιτέρω βελτίωση της ελκυστικότητας της κρουαζιέρας .

Η CLIA , η οποία εκπροσωπήθηκε στη συνάντηση από τον αντιπρόεδρο Mr.  Didier Scaillet , και από τον Γενικό Γραμματέα  στην Ευρώπη Mr.  Robert   Ashdown ,  παρουσίασε , μεταξύ άλλων, τις  τελευταίες εξελίξεις στην  ‘Ένωση   το περιεχόμενο και τους στόχους της πρόσφατης αναδιάρθρωσης της  Ένωσης η οποία αντιπροσωπεύει κρουαζιερόπλοια σε όλο τον κόσμο .

Ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς  Α.Ε. εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή κ. Σταύρο Χατζάκο, και Πρόεδρο της MedCruise  Association  ενώ στην συνάντηση παρευρέθηκε  ο Γενικός Γραμματέας της MedCruise  κ. Θάνος Πάλλης , οι οποίοι παρουσίασαν τις δραστηριότητες του Οργανισμού  και της MedCruise και τη στρατηγική τους για την προώθηση της κρουαζιέρας στη Μεσόγειο και στις παρακείμενες θάλασσες , έχοντας ως  κύριο σκοπό το διάλογο όλων των ενδιαφερομένων.

Τα δύο μέρη αποφάσισαν να προβούν σε περαιτέρω συναντήσεις με στόχο  την συνεχή επικοινωνία μεταξύ της CLIA και των λιμανιών για τα οφέλη των μελών των δύο φορέων.

Η συνάντηση αυτή ακολουθεί την υποβολή κοινής δήλωσης της CLIA Ευρώπης και του Ο.Λ.Π . Α.Ε.  προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή , με στόχο να θέσει την κρουαζιέρα στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής στρατηγικής για τη θαλάσσια ανάπτυξη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.