Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης θα στηριχτεί αποκλειστικά στην εισροή κεφαλαίων από...

Η επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης θα στηριχτεί αποκλειστικά στην εισροή κεφαλαίων από το εξωτερικό

Astir Palace VouliagmeniΗ επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης θα στηριχτεί αποκλειστικά στην εισροή κεφαλαίων από το εξωτερικό, θα σεβαστεί τις ιδιαιτερότητες της τοπικής κοινωνίας, θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα ακολουθήσει τις βασικές αρχές της ήπιας ανάπτυξης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε για λογαριασμό της Jermyn Street –που ανακηρύχθηκε προτιμώμενος επενδυτής-  η AGC Equity Partners.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που ανακοίνωσε η Jermyn Street Real Estate Fund, στην οποία μετέχουν δύο από τα κρατικά κεφάλαια του Abu Dhabi και του Kuwait, Άραβες επενδυτές, καθώς και η τουρκική Dogus Group,  η επένδυση στον Αστέρα Βουλιαγμένης, στοχεύει στην αναβάθμιση των ξενοδοχείων «Αρίων» και «Ναυσικά» σε υπερπολυτελή τουριστικά θέρετρα 7 αστέρων.

Το έργο, το οποίο περιλαμβάνει επίσης την ανάπτυξη 13-15 κατοικιών στην περιοχή όπου βρίσκεται το ξενοδοχείο «Αφροδίτη», καθώς και την αναβάθμιση της μαρίνας, θα υλοποιηθεί με σεβασμό στην ιστορία του χώρου και του περιβάλλοντος.

Το έργο στοχεύει στη βελτίωση των υπηρεσιών του συγκροτήματος και την ταυτόχρονη ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς της περιοχής.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας εξαγοράς, η λειτουργία όλων των μονάδων και δραστηριοτήτων του συγκροτήματος θα συνεχιστεί απρόσκοπτα, τιμώντας τις κρατήσεις των πελατών που, επί σειρά ετών, εμπιστεύονται τον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Υπενθυμίζεται ότι η Jermyn Street είχε υποβάλει την υψηλότερη προσφορά, ύψους περίπου 400 εκατ. ευρώ, για το 90% των μετοχών της «Αστήρ Παλλάς Βουλιαγμένης Α.Ξ.Ε», όπως οι μετοχές αυτές θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση της συναλλαγής.

Υπενθυμίζεται, ότι η AGC Jermyn Street ανήκει στο αραβικών συμφερόντων fund AGC Equity Partners, που διαχειρίζεται κεφάλαια ύψους 2 δισ. ευρώ. με γραφεία στην Μέση Ανατολή και στο Λονδίνο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.