Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά BALKANICA WEDDING EXPO 2014

BALKANICA WEDDING EXPO 2014

BALKANICA WEDDING EXPO 2014Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η έκθεση BALKANICA WEDDING & HONEYMOON EXPO 2014, στη Σόφια, στις 18 και 19 Ιανουαρίου 2014 στις πολυτελείς αίθουσες του Sofia Balkan Hotel.

Χάρη στην διοργανώτρια εταιρεία EXPOLINE έξι χρόνια συνέπειας και αποτελεσματικότητας στη σειρά, φαίνεται να έχουν καθιερώσει την έκθεση ως το πιο θεαματικό , αλλά και χρήσιμο γεγονός στη βιομηχανία του γάμου .

Πάνω από 50 διαφορετικές εταιρείες , των οποίων η δραστηριότητα συνδέεται στενά με το θέμα συμμετείχαν στην έκθεση και πρόσφεραν για τον τέλειο γάμο μια σειρά από καλές προτάσεις για προιόντα και υπηρεσίες. Συναντήθηκαν με πάνω από 3500 μελλόνυμφους, επαγγελματίες, εκπροσώπους τουριστικών γραφείων και διοργανωτές γαμήλιων ταξιδιών οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση.

Οίκοι νυφικών με μόδα από την Γαλλία, τις ΗΠΑ, και τη Βουλγαρία, τουριστικές επιχειρήσεις, εστιατόρια , εταιρείες οργάνωσης γάμων, τροφοδοσία, στολισμοί , αξεσουάρ διευκόλυναν τους μελλόνυμφους στο πρώτο τους βήμα προσφέροντας τις καλύτερες επιλογές.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε το τουριστικό workshop με την ονομασία “Honeymoon 2014” όπου με ενθουσιασμό και ενδιαφέρον εκπρόσωποι τουριστικών γραφείων δέχτηκαν προτάσεις για ένταξη στα προγράμματά τους περιοχών και τουριστικών επιχειρήσεων που προετοιμάστηκαν για την προβολή τους ως γαμήλιο προορισμό.

Η μεγάλη κλήρωση με πολλά δώρα που πρόσφεραν εκθέτες και συμμετέχοντες στο workshop ( διακόσμηση, υπηρεσίες , διανυκτερεύσεις), ικανοποίησε εναν μεγάλο αριθμό νικητών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.