Αρχική Αεροπορικά Νέα Airberlin: 172 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ελλάδα

Airberlin: 172 εβδομαδιαίες πτήσεις προς Ελλάδα

airberlinΗ δεύτερη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Γερμανίας, θα επεκτείνει τις τουριστικές της υπηρεσίες αυτό το καλοκαίρι, περιλαμβάνοντας περισσότερους προορισμούς στο πρόγραμμά της.

Το στοιχείο αυτό φανερώνει ότι το 2014 θα είναι ακόμα καλύτερο σε αφίξεις τουριστών. Ηδη, η μία μετά την άλλη οι αεροπορικές εταιρείες δηλώνουν είτε ότι επιστρέφουν στην Ελλάδα (Delta, Singapore), είτε ότι αυξάνουν τα δρομολόγιά τους προς τη χώρα μας. Κατά συνέπεια, οφείλουμε να διαχειριστούμε ανάλογα την κατάσταση, με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

«Οι τουριστικές πτήσεις αποτελούν σημαντικό πυλώνα στο επιχειρηματικό μας μοντέλο και βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας. Με τη Λάρνακα και τη Μάλτα, έχουμε συμπεριλάβει νέους προορισμούς στο χαρτοφυλάκιό μας, ενώ αυξήσαμε τη συχνότητα των πτήσεων, κυρίως στην Ελλάδα και τα Κανάρια Νησιά», αναφέρει ο Detlef Altmann, αντιπρόεδρος πωλήσεων της εταιρείας.

Η συχνότητα των πτήσεων προς την Ελλάδα θα αυξηθεί κατά 11 % σε σύγκριση με το καλοκαίρι του 2013, με 172 πτήσεις την εβδομάδα. Επίσης, οι πτήσεις προς τα Κανάρια Νησιά θα αυξηθούν κατά 12 %, με 73 συνδέσεις την εβδομάδα το καλοκαίρι του 2014. Το επόμενο καλοκαίρι, airberlin θα προσφέρει 7 επιπλέον πτήσεις την εβδομάδα προς το αεροδρόμιο του Ηρακλείου στην Κρήτη. Για τους τουρίστες που επιθυμούν να ταξιδέψουν στην Κω και τη Σαντορίνη, θα υπάρχουν 3 πτήσεις την εβδομάδα προς κάθε προορισμό, πράγμα που σημαίνει ότι airberlin θα πετά 7 φορές την εβδομάδα στη Σαντορίνη και 21 φορές την εβδομάδα στη Κω. Θα υπάρξει 1 επιπλέον πτήση την εβδομάδα σε: Χανιά, Καλαμάτα, Λέσβο, Μύκονο, Ρόδο, Σάμο και Ζάκυνθο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.