Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Vita Hotels αγόρασε τρία ξενοδοχεία

Η Vita Hotels αγόρασε τρία ξενοδοχεία

Η Vita Hotels αγόρασε τρία ξενοδοχείαΜε μία τριπλή εξαγορά από τον χώρο των ξενοδοχείων ξεκινά η τουριστική χρονιά σε ό,τι αφορά το μέτωπο των επιχειρηματικών εξελίξεων για τον ελληνικό προορισμό. Όπως αποκαλύπτει στην «Καθημερινή» ο επικεφαλής της Vita Hotels, Μιχάλης Βαμιεδάκης, η νεοσύστατη ξενοδοχειακή αλυσίδα αγόρασε 3 ξενοδοχεία στην Κρήτη. Πρόκειται για το Fedra Beach και το Sun Beach στα Μάλια και το Zorbas Village στον Aνισσαρά. Ο κ. Βαμιεδάκης τονίζει ότι η αγορά των ξενοδοχείων μαζί με προγραμματισμένες ανακαινίσεις και επεκτάσεις θα φθάσουν τον συνολικό προϋπολογισμό της επένδυσης στα 44 εκατ. ευρώ.

To Fedra Beach, δυναμικότητας 250 δωματίων, στο οποίο πραγματοποιείται ανακαίνιση με στόχο ολοκλήρωσης πριν από την έναρξη της σεζόν, θα μετονομασθεί σε Karolina Mare. Στο Sun Beach που αναπτύσσεται σε όμορη έκταση 17 στρεμμάτων θα αυξηθεί η δυναμικότητά του τη χειμερινή περίοδο 2014-15 από 20 σε 100 δωμάτια. Η δαπάνη για την αγορά και για τις επεμβάσεις στα 2 ξενοδοχεία φθάνει σε 25 εκατ. ευρώ. Το Ζorbas Village, δυναμικότητας 220 δωματίων, αγοράστηκε έναντι 19 εκατ. ευρώ και δεν θα χρειασθεί επεμβάσεις. Οι επόμενες επιχειρηματικές κινήσεις της αλυσίδας θα γίνουν σε επίπεδο ενοικίασης και ανάληψης management ξενοδοχείων.

Παράλληλα, ο κ. Βαμιεδάκης είναι επικεφαλής του ταξιδιωτικού Οργανισμού Deltanet Travel με έδρα στο Ηράκλειο Κρήτης, ο οποίος πέρυσι πραγματοποίησε τζίρο 50 εκατ. ευρώ. Οπως αναφέρει, το 2013 ο Οργανισμός συνεργαζόμενος με ξένους Tour Operator (από Αγγλία, Ρωσία, Ιταλία, Πολωνία, Τσεχία, Σλοβακία, Ιταλία κ.α.) διακίνησε από το εξωτερικό σε ελληνικούς προορισμούς περίπου 300.000 τουρίστες, ενώ για φέτος εκτιμά ότι θα διακινήσει πάνω από 350.000. Συνεργάζεται με περισσότερα από 1.000 ξενοδοχεία σε Κρήτη, Ρόδο, Κω, Κέρκυρα, Κάρπαθο, ενώ από φέτος και σε Ζάκυνθο. Επιπλέον, διακινεί τουρίστες και στην Κύπρο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.