Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Διαπραγμάτευση για σκληρούς παίκτες …….με νικητή την ανάπτυξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Διαπραγμάτευση για σκληρούς παίκτες …….με νικητή την ανάπτυξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας

Kostas agorastosΉδη από σήμερα 22/1/2014 στο εμπορικό site της Ryanair προσφέρεται η δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων και από Βόλο για Βρυξέλλες από 1/4, για Φραγκφούρτη από 1/5 και για Μιλάνο από 2/6 του 2014.

Διαπραγμάτευση για σκληρούς παίκτες με πρωταγωνιστές τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κο Κώστα Αγοραστό και τα υψηλόβαθμα στελέχη της Ryanair εξελίχθηκε εδώ και 10 μήνες η επαναδρομολόγηση των πτήσεων στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου από την Ryanair, συνδέοντας την Κεντρική Ελλάδα με Βρυξέλλες, Φρανκφούρτη και Μιλάνο με Νικητή την ανάπτυξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας, όπως γράφει το e-tourismos.blogspot.gr.
Πολλές ήταν οι παράπλευρες απώλειες που θα προξενούσε η διακοπή των δρομολογίων τόσο στην δυνατότητα που είχαν οι Θεσσαλοί κάτοικοι  να χρησιμοποιούν την πρόσβαση αυτή για τα αεροδρόμια της Ευρώπης που προσέφεραν οι πτήσεις της LOW COST εταιρείας  όσο και στον Τουρισμό της Θεσσαλίας για τους Ευρωπαίους επισκέπτες που ήθελαν να επισκεφθούν την περιοχή .
Είναι χαρακτηριστική η απογοήτευση των ξενοδόχων της Μαγνησίας όταν πληροφορήθηκαν  την διακοπή των δρομολογίων της Ryanair τον Απρίλιο του 2013,ειδικότερα μέσα σ ένα αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργήσει ο εσωτερικός τουρισμός. Ήταν μια λύση η  αεροπορική πρόσβαση που προσέφερε η αεροπορική εταιρεία κυρίως με τους χαμηλούς ναύλους  με αποτέλεσμα να έχουν κρατήσεις στα ξενοδοχεία τους.
Είναι χαρακτηριστικό επίσης ότι η επαναδρομολόγηση  των πτήσεων, προσφέρει δυναμική  στο Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου με ενδυνάμωση των αφίξεων του, οι οποίες θα προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες και σε συνδυασμό με τις επιχειρηματικές κινήσεις της Ryanair σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη καταγράφει την διάθεσή της εταιρείας να παίξει σημαντικό ρόλο στις Αερομεταφορές στην Ελλάδα ,αλλά  και σε ενδυνάμωση των αφίξεων στον ελληνικό τουρισμό.
Δυνατός “παίκτης” λοιπόν στην διαπραγμάτευση ο Κώστας Αγοραστός και του αξίζουν τα εύσημα για την προσπάθεια αυτή και την εξασφάλιση των πόρων που ήταν αναγκαίοι για να διαφημιστεί η Θεσσαλία με άμεσες και μετρήσιμες δράσεις προβολής μέσω των αεροπορικών συνδέσεων της Θεσσαλίας με τα αεροδρόμια της Ευρώπης.
Στο παρά πέντε τα κατάφερε, δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια, σε αντίθεση με άλλους φορείς που θεώρησαν δεδομένη την διακοπή των δρομολογίων και δεν “κούνησαν το χεράκι τους” για να μην “ματώσουν” οικονομικά.
Ελπίζουμε να μην θεωρήσουν την προσπάθεια “δική τους” και τρέξουν για φωτογράφηση την 1/4 στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου…..με την άφιξη της πρώτης πτήσης της Ryanair.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κος Κωνσταντίνος Αγοραστός στο
 e-tourismos.blogspot.com ανέφερε: 
Η προσπάθεια μας είναι συνεχής και αδιάκοπη για την ανάπτυξη της Θεσσαλίας.
Θέλουμε να την φέρουμε στην θέση που της αξίζει.Ο τουρισμός είναι από τις κορυφαίες προτεραιότητες και για αυτό προσπαθούμε. Σ αυτή την προσπάθεια θέλουμε συμμάχους για να μεγιστοποιήσουμε την ωφέλεια που θα προκύψει”

 

Πηγή: e-tourismos.blogspot.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.