Αρχική Αεροπορικά Νέα H RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2014

H RYANAIR ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ 2014

Ryanair me βάση στην Αθήνα2 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ & 6 ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΠΡΟΣ: ΧΑΝΙΑ, ΛΟΝΔΙΝΟ, ΜΙΛΑΝΟ, ΠΑΦΟΣ, ΡΟΔΟΣ  & ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

1.2ΕΚ. ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΑΝΑ ΕΤΟΣ, 1,200 ΝΕΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η Ryanair, πρώτη σε προτίμηση αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους στην Ευρώπη, σήμερα (14 Ιαν) ανακοινώνει ότι σαν μέρος της επένδυσης ύψους $280 εκ. Στην Ελλάδα, θα  ανοίξει την 3η Ελληνική βάση, (64 συνολικά) στην Αθήνα τον Απρίλιο, με 2 αεροπλάνα και 6 νέους προορισμούς προς: Χανιά, Λονδίνο (Στανστεντ), Μιλάνο (Μπέργκαμο), Πάφος, Ρόδος και Θεσσαλονίκη, η οποία θα εξυπηρετεί 1,2 εκ. Επιβάτες ετησίως και θα δημιουργήσει 1200 νέες θέσεις εργασίας* με πάνω απο 150πτήσεις εβδομαδιαίως.

Η νέα βαση της Ryanair στην Αθήνα θα επιτύχει:

•             6 νέους προορισμούς προς Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονικη

•             2 αεροπλάνα με βαση την Αθήνα

•             Πάνω απο 1.2εκ. Επιβάτες ετησίως στην Αθήνα

•             Πάνω απο 1200* θέσεις εργασίας στην Αθήνα

 

Η Ryanair γιόρτασε τη νέα βάση στην Αθήνα με την προσφορά θέσεων σε έκπτωση με τιμές απο 12 ευρώ για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Οι θέσεις αυτές θα είναι διαθέσιμες εως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου. Οι 6 νέοι προορισμοί θα ισχύσουν απο τον Απρίλιο ενω οι κρατήσεις ξεκινούν απο αύριο στην www.ryanair.com

Στην Αθήνα σήμερα, ο David O’Brien είπε:

“Η Ryanair, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την Αθήνα ως την τρίτη βάση στην Ελλάδα μετά απο τα Χανιά και την Θεσσαλονίκη. Αυτές οι 6 νέες διαδρομές, που θα πολλαπλασιάσουν τη συχνότητα των ημερισίων διαδρομών σε Χανιά, Λονδίνο, Μιλάνο, Πάφο, Ρόδο και Θεσσαλονίκη, θα είναι ιδανικές για επαγγελματικά ταξιδια καθώς και για οικογενειακές αποδράσεις απο το καλοκαίρι του 2014. Αυτοί οι επιβάτες θα μπορούν επίσης να απολαύσουν τη βελτιωμένη εξυπηρέτηση της Ryanair.

Οι 6 νέες διαδρομές μας με βάση την Αθήνα, θα επιτρέψουν στους Έλληνες καταναλωτές και επισκέπτες να ξεφύγουν απο τα υψηλά κόμμιστρα των Aegean/Ολυμπιακής και αντ’αυτού να απολαύσουν τα πραγματικά χαμηλά κόμμιστρα την υποδειγματική συνέπεια και εξυπηρέτηση πελατών της Ryanair.

Για να γιορτάσει τη νεα της βάση στην Αθήνα και τις 6 νέες διαδρομές, η Ryanair, ξεκινάει εκπτώσεις σε θέσεις με τιμές που ξεκινάνε απο 12 ευρώ, για ταξίδια στην Ευρώπη και για τους μήνες Απρίλιο και Μάιο. Οι θέσεις θα είναι διαθέσιμες εως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 20 Ιανουαρίου. Επειδή οι θέσεις είναι σε τρελά χαμηλές τιμές και θα τις “αρπάξουν” γρήγορα, παροτρύνουμε τους επιβάτες να τις κλείσουν άμμεσα στην ιστοσελίδα www.ryanair.com

               6 ATHENS ROUTES

Chania    4 ημερισίως

London   2 ημερισίως

Milan       2 ημερισίως

Paphos   2 ημερισίως

Rhodes   2 ημερισίως

Thessaloniki       10 ημερισίως

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.