Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Συμμετοχή του Δήμου Μονεμβασίας στην έκθεση ‘’PHILOXENIA 2013’’ στη Θεσσαλονίκη

Συμμετοχή του Δήμου Μονεμβασίας στην έκθεση ‘’PHILOXENIA 2013’’ στη Θεσσαλονίκη

Philoxenia 2013-MonemvassiaMonemvassia copyΓια ακόμη μία χρονιά ο Δήμος Μονεμβασίας έδωσε το παρόν στην διεθνή έκθεση τουρισμού PHILOXENIA το διάστημα από τις 21-24 Νοεμβρίου 2013 στη Θεσσαλονίκη    
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν δεκάδες Β2Β συναντήσεις μεταξύ των μελών της επιτροπής τουρισμού και εμπορικών επισκεπτών από το εξωτερικό
Στις συναντήσεις αυτές παραβρέθηκαν, κατόπιν πρόσκλησης του Δήμου, ξενοδόχοι της περιοχής, προκειμένου να έχουν απ’ ευθείας επιχειρηματικές συζητήσεις με τους τουριστικούς πράκτορες και να μπορέσουν να προχωρήσουν σε συγκεκριμένες εμπορικές συμφωνίες.
Ενδεικτικά πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με εμπορικούς επισκέπτες από χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Γαλλία, Σουηδία, Ινδία, Τουρκία καθώς και από Βαλκανικές και χώρες της Ανατολικής Ευρώπης.
     Ενδιαφέρουσες συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν και με ελληνικά τουριστικά γραφεία ενώ παράλληλα παρουσιάστηκε η περιοχή και στους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας οι οποίοι επισκέφθηκαν την έκθεση. Η αγορά της βόρειας Ελλάδας είναι παραδοσιακά μια φιλική αγορά για την περιοχή της Μονεμβασίας και ο Δήμος έχει επενδύσει σε αυτή, τόσο μέσω της συμμετοχής στη PHILOXENIA, όσο και μέσα από ποικίλες ενέργειες προβολής στη συγκεκριμένη περιοχή.
    

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.