Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας, συμμετείχε στην έκθεση World Travel Market (WTM) 2013

Η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας, συμμετείχε στην έκθεση World Travel Market (WTM) 2013

enosiΗ Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας, συνεχίζει τις προσπάθειες για την προβολή και προώθηση, του τουριστικού της προϊόντος, στις αγορές του εξωτερικού. Η Ένωση συνεχίζοντας τις ενέργειες εξωστρέφειας που ξεκίνησαν εδώ και τρία χρόνια, συμμετείχε στην έκθεση World Travel Market (WTM) 2013, που πραγματοποιήθηκε 4-7 Νοεμβρίου, στο Λονδίνο με…
εκπροσώπους τον πρόεδρο Γιάννη Κακουράκη, τον αντιπρόεδρο Γιάννη Αικατερινίδη και τη γενική γραμματέα Αννα Ρελάκη.

Στα πλαίσια της έκθεσης, η αντιπροσωπεία της Ένωσης Ξενοδοχείων είχε επαφές και πραγματοποίησε συναντήσεις, με φορείς του κλάδου και μεγάλα τουριστικά γραφεία από την Μεγάλη Βρετανία. Ιδιαίτερης σημασίας ήταν η συνάντηση με υψηλόβαθμο στέλεχος του ομίλου τουριστικών πρακτορείων Stewart travel. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν επαφές με κορυφαία εταιρία δημοσίων σχέσεων στην Σκανδιναβική χερσόνησο, με την οποία η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος της ευρύτερης περιοχής Σητείας στη σκανδιναβική αγορά.

Με δεδομένο την αυξητική τάση του τουρισμού στην Κρήτη, τα τελευταία χρόνια, και του ενδιαφέροντος που δείχνουν οι Βρετανοί για την περιοχή, κρίνεται αναγκαία η παρουσίαση του τουριστικού προϊόντος της Σητείας και σε αυτή την μεγάλη αγορά.

Η Ένωση Ξενοδοχείων Σητείας εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Minoan Group για την χορηγία στα εισιτήρια και την διαμονή της αποστολής, η οποία και συντέλεσε τα μέγιστα στην πραγματοποίηση του ταξιδιού. Επίσης εκφράζει τις ευχαριστίες της στους υπαλλήλους της Περιφέρειας Κρήτης για τη συνεργασία στα πλαίσια της Έκθεσης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.