Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά H tradeNOW πάει Silicon Valley

H tradeNOW πάει Silicon Valley

tradenow_logo copyΡότα για τη Silicon Valley έβαλε μία ακόμα ελληνική startup, η πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων tradeNOW, καθώς η ομάδα της εταιρείας μετακομίζει στη Silicon Valley από το Φεβρουάριο του 2014, χωρίς όμως να διακόψει τις εργασίες της στην Ελλάδα.
tradeNOW, ViLabs και AppWeevr “εκπροσωπούν” τις ελληνικές startups στο Webit
Η tradeNOW συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα start-up του κόσμου σύμφωνα τον διεθνή μη κερδοσκοπικό “accelerator Mind the Bridge”, και αποτελεί μια φιλική προς το χρήστη, γρήγορη και ασφαλή πρωτοποριακή πλατφόρμα ανταλλαγής προϊόντων, υπηρεσιών και ακινήτων.
Μέσα από αυτή, ιδιώτες και επιχειρήσεις μπορούν να ανταλλάξουν προϊόντα, υπηρεσίες και ακίνητα, με τέσσερις απλές κινήσεις: ανάρτηση, αντιστοίχιση, ανταλλαγή, αξιολόγηση!
“Τρέλανε” το Startupbootcamp η ελληνική tradeNOW
“Η επιτυχία της tradeNOW να επιλεγεί ανάμεσα στα καλύτερα start-up του κόσμου από τον διεθνή ‘επιταχυντή’ νεοφυών επιχειρήσεων, αποτελεί τρανταχτή απόδειξη πως οι νέοι άνθρωποι, όταν ακολουθούν τα όνειρά τους, μπορούν να τα πραγματοποιούν. Η εμπειρία μας στη Silicon Valley θα μας δώσει τη ευκαιρία να επιταχύνουμε την ανάπτυξη μας στην Ευρώπη και να προσφέρουμε στα μέλη μας τη δυνατότητα να ανταλλάξουν προϊόντα, υπηρεσίες και ακίνητα με ένα πολύ ευρύτερο κοινό”, ανέφερε ο γενικός διευθυντής της tradeNOW, Γιάννης Δεληγιάννης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.