Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Φονική κακοκαιρία σε Βρετανία, Ολλανδία και Γαλλία- ακυρώθηκαν πτήσεις σε Χήθροου και...

Φονική κακοκαιρία σε Βρετανία, Ολλανδία και Γαλλία- ακυρώθηκαν πτήσεις σε Χήθροου και Άμστερνταμ

Emergency services work at the scene of a fallen tree in Hounslow, west LondonΑπίστευτο χάος έχει προκαλέσει σε Βρετανία, Γαλλία και Ολλανδία, η τρομακτική καταιγίδα St Jude που έπληξε τις χώρες τη Δευτέρα, με ανέμους σχεδόν 100 μίλια/ώρα, η χειρότερη της τελευταίας δεκαετίας.

Πέντε άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, ενώ τρένα, πλοία και τα αεροπλάνα έμειναν καθηλωμένα.

Στο Χήθροου ακυρώθηκαν 130 πτήσεις και υπήρξαν σοβαρές καθυστερήσεις σε άλλα αεροδρόμια.

Πολλοί άνθρωποι που σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν το Gatwick Express έπρεπε να βρουν εναλλακτικές διαδρομές, το πρωί της Δευτέρας, καθώς τα τρένα ακυρώθηκαν.

Ο τυφώνας με ανέμους άνω των 150 kph που καταγράφηκαν σε ένα από τα νησιά στα ανοικτά της βόρειας ολλανδικές ακτές, ενώ σάρωσε τη χαμηλή σε υψόμετρο Ολλανδία, και προκάλεσε το κλείσιμο όλων αμαξοστοιχιών στο Άμστερνταμ.

Από θαύμα γλίτωσαν οι επιβάτες και ο οδηγός λεωφορείου, το οποίο «πέταξαν» εκτός δρόμου οι ισχυροί άνεμοι, ενώ τα δρομολόγια των τρένων έχουν διακοπεί εξαιτίας των πολλών δέντρων που έχουν πέσει στο σιδηροδρομικό δίκτυο και η κακοκαιρία ματαιώνει τη μία πτήση μετά την άλλη στα αεροδρόμια.

Πενήντα πτήσεις στο αεροδρόμιο Schiphol του Άμστερνταμ ακυρώθηκαν ενώ υπάρχει καθυστέρηση στα δρομολόγια των πλοίων στο λιμάνι του Ρότερνταμ.

Τη βόρεια και βορειοδυτική Γαλλία, έπληξαν άνεμοι σχεδόν 100 μιλίων/ώρα, έκοψαν δέντρα, και την ηλεκτρική ενέργεια σε περισσότερα από 75.000 σπίτια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.