Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στον Υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου ο Δήμαρχος Θήρας – Συνεχίζεται η επιδότηση...

Στον Υπουργό Ναυτιλίας & Αιγαίου ο Δήμαρχος Θήρας – Συνεχίζεται η επιδότηση του δρομολογίου Οίας-Θηρασίας

ΖώρζοςΤον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη συνάντησε, τη Παρασκευή 25.10.2013, ο Δήμαρχος Θήρας Αναστάσιος – Νικόλαος Ζώρζος, εκθέτοντάς του τη σημασία και την αναγκαιότητα συνέχισης της κρατικής επιδότησης της καθημερινής ακτοπλοϊκής σύνδεσης Οίας – Θηρασίας.        
    Μετά την έκθεση των επιχειρημάτων που παρουσίασε ο Δήμαρχος, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου δεσμεύτηκε να προκηρύξει άμεσα εκ νέου τη γραμμή, χορηγώντας τετράμηνη παράταση στο σημερινό ανάδοχο της γραμμής.
    Με την ευκαιρία της συνάντησης με τον Υπουργό ο Δήμαρχος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα της ανέλκυσης του ναυαγίου του Sea Diamond ζητώντας νέα συνάντηση, που θα οριστεί σε εύλογο χρονικό διάστημα, και στην οποία θα παρευρεθούν και μέλη της Επιτροπής Αγώνα για την Ανέλκυση του Ναυαγίου.
    Επίσης παρουσίασε στον Υπουργό την προετοιμασία του Δήμου σε μελέτες για λιμενικές υποδομές (Εναλλακτικοί Προβλήτες, Λιμένας Ρίβας, Μαρίνα Μονολίθου).

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.