Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Στην 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Επιχειρηματικότητας (GES) ελληνική αντιπροσωπεία επιχειρηματιών

Στην 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Επιχειρηματικότητας (GES) ελληνική αντιπροσωπεία επιχειρηματιών

GESΣτις 11 και 12 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί η 4η Παγκόσμια Διάσκεψη Επιχειρηματικότητας (GES) (www.geskualalumpur2013.org/) στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ.
Η διάσκεψη, με τίτλο «Ενίσχυση και ανάπτυξη σχέσεων ανάμεσα σε επιχειρηματίες», διοργανώνεται από το υπουργείο Οικονομικών της Μαλαισίας, υπό την αιγίδα του Πρωθυπουργού της χώρας, Dato’ Seri Najib Tun Razak, ενώ την πρωτοβουλία στηρίζει ο Οργανισμός Ανάπτυξης της Μαλαισίας και ο Οργανισμός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων, με τη συμβολή του Λευκού Οίκου και διάφορων επιχειρηματικών οργανώσεων.

Η ελληνική αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τον Ανδρέα Στεφανίδη, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Νέων Επιχειρηματιών (ΟΕΣΥΝΕ) και οικοδεσπότη φορέα, της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας (Global Entrepreneurship Week), από τον Μιχάλη Στάγκο, Γενικό Γραμματέα του ΕΣΥΝΕ Αθηνών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Εβδομάδας Επιχειρηματικότητας, το Θάνο Καυκαλίδη, και την Αλίκη Αναγνώστη.

Κατόπιν επιτυχούς επιλογής τους και χορήγησης υποτροφίας από το υπουργείο Οικονομικών της Μαλαισίας, τα νεαρά μέλη της αντιπροσωπείας, Θάνος Καυκαλίδης και Αλίκη Αναγνώστη, θα συμμετάσχουν στο Global Startup Youth (GSY) (http://globalstartupyouth.org/), που θα πραγματοποιηθεί, λίγες ημέρες πριν από τη Διάσκεψη Επιχειρηματικότητας και το οποίο αποτελεί ένα εκπαιδευτικό τριήμερο, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία για δικτύωση με επιχειρηματίες και συμβούλους startup.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.