Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Ναυμαχία Πατρών»

ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Ναυμαχία Πατρών»

ΚΙΑΤΟ1ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΑΝΟΙΚΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ «Ναυμαχία Πατρών»
ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ OPTIMIST-LASER

Ιστιοπλοϊκά γεμάτο κύλησε το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Σεπτέμβρη, αφού ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πατρών διοργάνωνε αφενός έναν αγώνα Ανοικτής Θάλασσας στον Πατραϊκό ενώ με τους μικρούς αθλητές συμμετείχε στο Διασυλλογικό Αγώνα optimist και laser του Ν.Ο.Κιάτου.   
Στην Ανοικτή Θάλασσα διοργάνωσε τον επετειακό αγώνα «Ναυμαχία Πατρών», στον οποίο συμμετείχαν 17 σκάφη και 50 ιστιοπλόοι. Ο αγώνας διεξήχθη με πολύ καλές καιρικές συνθήκες και επειδή ένα μεγάλο μέρος του ήταν παράκτιο, προσέφερε θέαμα αναδεικνύοντας για μια ακόμη φορά το πλεονέκτημα του στίβου της περιοχής μας, που μπορεί να προσφέρει θέαμα και στον θεατή, αφού η διαδρομή είχε σχεδιαστεί έτσι ώστε να είναι ορατή σχεδόν σε όλο το μήκος των 20 μιλίων.
Στον αγώνα την κανονιά πήρε το σκάφος «BIDOURIK» ακολουθούμενο από το «CAPT. YIOTIS» και στις δύο ιστιοδρομίες. Τα αποτελέσματα του αγώνα έχουν ως εξής:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC International
1 Νίκη σκάφος BIDOURIK με κυβερνήτη τον Φιλ Κορμπέτ
2 Νίκη σκάφος ΦΟΙΒΗ με κυβερνήτη τον Χάρη Κανδρή
3 Νίκη σκάφος IRIDINI  με κυβερνήτη τον Λάκη Νικολάτο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ORC Club
1 Νίκη σκάφος CAPT. YIOTIS με κυβερνήτη τον Γιώτη Καράμπελα
2 Νίκη σκάφος ΜΕΛΕΝΗ με κυβερνήτη τον Ανδρέα Μπαλαδάκη
3 Νίκη σκάφος ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ  με κυβερνήτη τον Δάκη Ιωαννίδη

Στο Ολυμπιακό Τρίγωνο ο Όμιλος ξεκίνησε μία σειρά αγώνων προετοιμασίας για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί το Μάρτιο, με τον αγώνα του Ν.Ο.Κιάτου, στον οποίο ούτε λίγο ούτε πολύ συμμετείχαν 60 optimist και 20 laser. Για τους αθλητές του Ομίλου ήταν ο πρώτος αγώνας μετά τη διακοπή του καλοκαιριού και παρόλα αυτά στα optimist γύρισαν με 2η Γενικής και 2η Αγοριών με το Βασίλη Χάχαλη και 3η Γενικής Τζούνιορ και 3η Αγοριών Τζούνιορ με τον Γιάννη Σιώκο. Πολύ καλή εμφάνιση έκανε όλη η ομάδα η οποία αποτελείτο από τους Γεωργόπουλο Λάμπρο, Γεωργόπουλο Νικόλαο, Κουλουμπή-Καλογερόπουλο Αριστοτέλη, Κοτσάκο Ευάγγελο, Μαρκεζίνη Αναστάσιο, Μπένο Θεμιστοκλή, Σιώκο Ιωάννη και Χάχαλη Βασίλειο στην κατηγορία optimist και Αργυρίου Αχιλλέα-Αλέξιο, Καρπούζα Βασίλειο-Πέτρο και Τσακαρισάνο Διονύσιο στην κατηγορία laser.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.