Αρχική Αεροπορικά Νέα Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας: Δεν γίνεται ανάπτυξη του τουρισμού χωρίς αεροδρόμια

Ένωση Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας: Δεν γίνεται ανάπτυξη του τουρισμού χωρίς αεροδρόμια

airportsΚάθετα αντίθετη στη πρόταση των Γερμανών συμβούλων για το κλείσιμο 22 ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων, η Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, η οποία με ανοιχτή επιστολή τονίζει ότι “δεν είναι δυνατή η ανάπτυξη του τουρισμού και το «άνοιγμα» καινούριων αγορών, χωρίς πύλες εξόδου με σημαντικότερες εκείνων των αεροδρομίων.

Συγκεκριμένα η Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας, γράφει:

Η ιστορία επαναλαμβάνεται.

Πληροφορηθήκαμε σήμερα από διάφορα δημοσιεύματα την πρόταση της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Lufthansa και των Γερμανών συμβούλων στο δημόσιο για το κλείσιμο 22 ελληνικών περιφερειακών αεροδρομίων.

Θα επαναλάβουμε την πάγια θέση της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Μαγνησίας και των ανθρώπων του τουρισμού ότι μοναδική διέξοδος είναι ο τουρισμός, η ανάπτυξη του τουρισμού και το «άνοιγμα» καινούριων αγορών. Αυτό βέβαια δεν είναι δυνατόν χωρίς πύλες εξόδου με σημαντικότερες εκείνων των αεροδρομίων.

Θα θέλαμε πολύ να γνωρίσουμε τις «διάνοιες» που έχουν το «κουράγιο» να κάνουν τέτοιου είδους προτάσεις.

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν γίνονται κακοπροαίρετα αλλά έχουν σχέση με την ασχετοσύνη κάποιων παρατρεχάμενων που θέλουν να θεωρούνται σύμβουλοι.

Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι πρόταση της Lufthansa και ελπίζουμε ότι είναι ένα κακόγουστο αστείο.

Βρισκόμαστε σε αναμονή απαντήσεων του κράτους μέσω των φορέων του και θα επανέλθουμε.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.