Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Κέρκυρας για την τουριστική κίνηση

Ικανοποιημένος ο Δήμαρχος Κέρκυρας για την τουριστική κίνηση

κρουαζιερόπλοια στη Κέρκυρα - Travelling NewsΕρωτηθείς για την τουριστική κίνηση ο Δήμαρχος Κέρκυρας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανοδική πορεία στις αφίξεις τουριστών, εκτιμώντας ότι και η επόμενη τουριστική περίοδος θα σημειώσει άνοδο.

Ο Δήμαρχος Κέρκυρας ευχαρίστησε τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους στον τουρισμό που προσφέρουν υψηλές υπηρεσίες, ενώ αναφέρθηκε και στις νέες αγορές που έχουν ανοίξει πλέον για την Κέρκυρα. «Απευθυνόμαστε σε νέες αγορές αλλά φροντίζουμε να συντηρούμε τη παρουσία μας και στις παραδοσιακές αγορές, όπως την Αγγλία, τη Γερμανία κ.α. Επιχειρούμε ανοίγματα, μέσω ευρωπαϊκών κονδυλίων στην Κίνα και στην Ιαπωνία, για παράδειγμα στο τέλος του Σεπτεμβρίου θα βρισκόμαστε στο Τόκιο, ενώ ήδη φροντίζουμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην Αμερική. Στοχεύουμε στον ποιοτικό τουρισμό ενώ στις προτεραιότητές μας είναι και ο θεματικός τουρισμός σε συνεργασία με τους τουριστικούς φορείς, την εκκλησία μας, συλλόγους και σωματεία. Δεν είναι τυχαίο ότι ανταγωνιστικοί προορισμοί, δεν σημείωσαν άνοδο όπως η Κέρκυρα και η παρουσία μας στις εκθέσεις, στις εκδηλώσεις με τις αδελφοποιημένες πόλεις και στις φιλοξενίες δημοσιογράφων από ΜΜΕ του εξωτερικού θα συνεχιστεί», δήλωσε ο κ. Τρεπεκλής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.