Αρχική Αθλητικά Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας «Μας μαθαίνει να μη λυγίζουμε...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας «Μας μαθαίνει να μη λυγίζουμε στα δύσκολα»

Κλασικός Μαραθώνιος της ΑθήναςΣτο διαχρονικό μήνυμα ειρήνης που μεταφέρει ο Κλασικός Μαραθώνιος της Αθήνας, αναφέρθηκε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη, μιλώντας σε συνέντευξη τύπου, που δόθηκε στο πλαίσιο του 31ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών.
Το μήνυμα ειρήνης που εκπέμπουμε, αποκτά ιδιαίτερη σημασία, τόνισε η κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη και πρόσθεσε ότι το συγκεκριμένο  είναι επίκαιρο και για τη χώρα μας. «Μας μαθαίνει να μη λυγίζουμε στα δύσκολα. Να χαλυβδώνουμε τη θέληση μας. Σήμερα – υπογράμμισε – όλοι γνωρίζουμε τις δυσκολίες  και τα βάρη που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία. Δεν υποτασσόμαστε όμως σε αυτές. Συνεχίζουμε την προσπάθεια και είμαστε βέβαιοι ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας».
Η υπουργός Τουρισμού επισήμανε τη σημασία αυτού σημαντικού αθλητικού γεγονότος, για την τόνωση του τουρισμού της Αθήνας, λέγοντας: «Μέσα από την ιστορική διαδρομή του μαραθωνίου, οι αθλητές, ξένοι  και έλληνες, αλλά και οι πολίτες  που θα συμμετάσχουν, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πόλη μας. Την πλούσια ιστορία της, τον  πολιτισμό της και φυσικά τις  ασυναγώνιστες ομορφιές της». Στο πλαίσιο αυτό δήλωσε ότι «το υπουργείο Τουρισμού στηρίζει με όλες τις δυνάμεις του το θεσμό αυτό».
Η κυρία Κεφαλογιάννη επισήμανε ακόμη ότι ο Κλασικός Μαραθώνιος Αθηνών αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για τον ελληνικό τουρισμό, καθώς – όπως είπε- τις ημέρες του αγώνα η Αθήνα θα βρεθεί στο επίκεντρο της παγκόσμιας δημοσιότητας.
Καταλήγοντας η κυρία υπουργός ανέφερε: «Στόχος του υπουργείου Τουρισμού  είναι η επιμήκυνση της τουριστικής  περιόδου για τη χώρα. Αναπτύσσοντας αυτή την ειδική μορφή  τουρισμού, συμβάλλουμε με τρόπο καθοριστικό στο ζωντάνεμα της Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό ο κλασικός μαραθώνιος της Αθήνας έχει ξεχωριστή θέση και αξία στην αναβάθμιση του εθνικού τουριστικού προϊόντος».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.