Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Οργάνωση επίσκεψης κρουαζιερόπλοιου Carnival Sunshine της εταιρείας Carnival απο τον Αμφιτρύωνα –...

Οργάνωση επίσκεψης κρουαζιερόπλοιου Carnival Sunshine της εταιρείας Carnival απο τον Αμφιτρύωνα – Επιλεγμένο συνεργάτη για την Ελλάδα

Atrium2_RendAerialPool DeckΣτις 12 Σεπτεμβρίου, οργανώθηκε επίσκεψη στο κρουαζιερόπλοιο Carnival Sunshine στο λιμάνι του Πειραιά, από τον Αμφιτρύωνα – επιλεγμένο συνεργάτη της εταιρείας Carnival στην Ελλάδα, με σκοπό να το γνωρίσουν στελέχη ταξιδιωτικών γραφείων στην Ελλάδα.

Το Carnival Sunshine ήταν αρχικά το Carnival Destiny το οποίο μεταμορφώθηκε ολοκληρωτικά σε ένα από τα πιο σύγχρονα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας με όλα τα διασκεδαστικά προγράμματα για τα οποία φημίζεται η Carnival Cruises. Είναι 103.000 τόνων και χωράει συνολικά 3.000 επιβάτες και τα μέλη του πληρώματος αγγίζουν τα 1.150 άτομα φροντίζοντας για την καλύτερη εξυπηρέτηση των επιβατών.

Το κρουαζιερόπλοιο Carnival Sunshine, όπως και όλα της εταιρείας Carnival, προσφέρουν πλήρη και ποιοτική διατροφή – με βραβείο από το “Chain de Rotisseurs” – στα διάφορα 5* εστιατόριά του, συμπεριλαμβανομένων του κεντρικού εστιατορίου Sunshine Dining Room, του μουφέ Lido Marketplace, του ιταλικού εστιατορίου Cucina Del Capitano, του Steakhouse Farenheit 555, του Havana Bar, του ασιατικού εστιατορίου Ji Ji, του burger house Guy’s Burger Joint, του μεξικάνικου Blue Iguana cantina – για tacos & burritos και το πρωτοποριακό Taste Bar όπου οι επιβάτες έχουν την δυνατότητα κάθε μέρα να απολαμβάνουν τα ορεκτικά που σερβίρονται σε όλα τα εστιατόρια του πλοίου !

Οι αμέτρητες επιλογές δεν περιορίζονται στα εστιατόρια αλλά επεκτείνονται στην διασκέδαση μέσαπ από τα προγράμματα ψυχαγωγίας και διασκέδασης του πλοίου, τις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του και τις εκδηλώσεις που διοργανώνονται. Επιγραμματικά αναφέρουμε μερικά από αυτά :
Νεροτσουλήθρες,
Sportsquare
Μπαρ & lounges σε όλο το πλοίο  : Red frog rum bar, Blue Iguana tequila bar, EA sports bar, Alchemy bar, limelight lounge, Library Bar
Cloud 9 Spa
Γυμναστήριο
Καζίνο
The Hasbro Game Show – όπου τα αγαπημένα μας επιτραπέζια παιχνίδια ζωντανεύουν επί σκηνές με παίκτες τους επιβάτες-συμμετέχοντες
Camp Carnival οι χώροι ειδικά σχεδιασμένοι για παιδιά ηλικίας 2-15 & 15-18 με έμπειρο προσωπικό για την απασχόλησή τους
Θεαματικά σώου στο θέατρο του πλοίου – κάθε μέρα και διαφορετική παράσταση

To καλοκαίρι 2013 πρωτοκυκλοφόρησε το πλοίο ως Carnival Sunshine με 9ήμερες & 12ήμερες κρουαζιέρες στην Μεσόγειο ενώ από το φθινόπωρο θα κάνει κρουαζιέρες στην Δυτική και Ανατολική Καραϊβική.

Η Carnival Cruises είναι η μεγαλύτερη συνολικά εταιρεία κρουαζιέρας στον κόσμο και έχει 24 κρουαζιερόπλοια που πραγματοποιούν κρουαζιέρες στην Καραϊβική, Μπαχάμες, Καναδά/Νέα Αγγλία, Χαβάη, Αλάσκα, Μεξικό και Κανάλι του Παναμά σε ανταγωνιστικές τιμές οι οποίες περιλαμβάνουν διαμονή σε καμπίνα, 24ώρη εξυπηρέτηση, πλήρη διατροφή στα εστιατόρια του πλοίου, επιλεγμένα ροφήματα (γαλλικός καφές, τσάι, λεμονάδα, νερό – όχι εμφιαλωμένο) στα γεύματα, χρήση των εγκαταστάσεων του πλοίου αλλά και το πρόγραμμα ψυχαγωγίας και διασκέδασης.

Στην Ελλάδα επιλεγμένος συνεργάτης της εταιρείας είναι ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion, ο οποίος παράλληλα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Princess Cruises & Cunard.

————————————————-

Ο Όμιλος Εταιρειών Amphitrion ξεκίνησε την λειτουργία του το 1973 και σήμερα διατηρεί γραφεία στην Ελλάδα (Αργυρούπολη, Αθήνα – Λ. Συγγρού, Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, Μύκονο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Κρήτη) και στο εξωτερικό (Ουάσιγκτον-ΗΠΑ, Τόκιο & Οσάκα – Ιαπωνία και Πεκίνο & Σαγκάη – Κίνα), στόλο 25 υπερπολυτελών λεωφορείων Setra & Neoplan διαφόρων χωρητικοτήτων καθώς επίσης και του ιδιόκτητου yacht, M/Y Proton. Επίσης είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος/επιλεγμένος συνεργάτης των εταιρειών Cunard, Princess Cruises & Carnival Cruises στην Ελλάδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.