Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Σ. Σταυρίδη, ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών,...

Την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ, Σ. Σταυρίδη, ζήτησε ο υπουργός Οικονομικών, μετά τα δημοσιεύματα για τη μετάβασή του στη Κεφαλονιά με ιδιωτικό αεροσκάφος, ενός εκ των αγοραστών του ΟΠΑΠ

ΣταυρίδηςΜε μια λιτή ανακοίνωση τριών γραμμών, την Κυριακή το μεσημέρι,το υπουργείο Οικονομικών έπαψε από τα καθήκοντά του τον πρόεδρο του ΤΑΙΠΕΔ, Σ. Σταυρίδη μετά τα δημοσιεύματα τοπικών εφημερίδων για τη μετάβασή του στη Κεφαλονιά με ιδιωτικό αεροσκάφος, ενός εκ των αγοραστών του ΟΠΑΠ.
 
Στην ολιγόλογη ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών αναφέρεται: «O υπουργός Οικονομικών κ. Γιάννης Στουρνάρας, ζήτησε σήμερα την παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ κ. Στέλιου Σταυρίδη».
 
Η απάντηση Σταυρίδη

Νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφου από τον δικτυακό τόπο coolnews.gr ο κύριος Σταυρίδης ανέφερε τα ακόλουθα:

«Την περασμένη Δευτέρα πήγα στην Κεφαλονιά με το lear Jet του κ. Μελισσανίδη. Αυτό στην Ελλάδα της υποκρισίας θεωρείται μέγα ατόπημα. Είμαι επιχειρηματίας και γνωρίζω αρκετό κόσμο από αυτό τον κύκλο. Ο κ. Μελισσανίδης πηγαίνοντας στη Γαλλία προσεφέρθη να με αφήσει με το αεροσκάφος του στην Κεφαλονιά. Έχω ήδη υποβάλλει την παραίτηση μου. Εύχομαι καλή επιτυχία στο πολύ δύσκολο έργο της κυβέρνησης.

-Αισθάνεστε πικρία;

-Πικρία. Αστειεύεστε; Καμία. Η ζωη συνεχίζεται. Εγώ δεν είμαι κανένας ανεπάγγελτος. Επειδή η κυβέρνηση ζήτησε την παραίτηση μου δεν θα παρακαλά στο έργο της για να καταστραφώ κι εγώ ως Έλληνας πολίτης».

Διαβεβαιώσεις από το διευθύνοντα σύμβουλο του ΤΑΙΠΕΔ ότι όλα θα προχωρήσουν κανονικά

Το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων δεν θα πληγεί από την παραίτηση του κ. Στέλιου Σταυρίδη, αναφέρει σε δήλωσή του στο πρακτορείο Ρόιτερ, ο διευθύνων σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ Γιάννης Εμίρης. «Δεν θα υπάρξει καμία απολύτως καθυστέρηση στο πρόγραμμα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ.Εμίρης.

Σύμφωνα με το πρακτορείο Ρόιτερ, αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών που επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του επιβεβαίωσε ότι δεν επηρεάζεται η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ, η οποία παραμένει ως έχει και ότι η παραίτηση του κ.Σταυρίδη αφορούσε «θέματα ηθικής».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.