Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης: Ζημιά 180.000 ευρώ από τους «κοπανατζήδες» στον...

Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης: Ζημιά 180.000 ευρώ από τους «κοπανατζήδες» στον ΕΟΤ

δικαοσύνηΖημιά περίπου 180.000 ευρώ στον ΕΟΤ από «αχρεωστήτως καταβληθέντα» ποσά καταγράφει η έκθεση του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης που παρουσιάζει η «Καθημερινή της Κυριακής» και δόθηκε στην δημοσότητα την Πέμπτη. Σύμφωνα με την εφημερίδα, στην έκθεση  διαπιστώνεται «επιδημία» αναρρωτικών αδειών πριν, μετά ή και ενδιάμεσα από αργίες, διευθυντές, προϊστάμενοι και υπάλληλοι που ξεχνούν να χτυπήσουν κάρτα.

Πάντως, σύμφωνα με την έκθεση, οι εργαζόμενοι στο «βοηθητικό κτίριο» όπου στεγάζονται οι διευθυντές του ΕΟΤ παρουσιάζουν μεγαλύτερη παραβατικότητα έναντι των συναδέλφων τους στο κεντρικό κτίριο. Κατά των έλεγχο, 92,31% των υπαλλήλων είχε μια ημέρα μονή σήμανση, 46,25% τουλάχιστον μια ημέρα δεν είχε χτυπήσει κάρτα, και 61,54% δεν είχε συμπληρώσει το ωράριο τουλάχιστον μια ημέρα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν την Παρασκευή, οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ αμφισβητούν την αξιοπιστία της έκθεσης, κάνοντας λόγο για απόπειρα δυσφήμισης του Οργανισμού. «Η φετινή αλματώδης αύξηση της τουριστικής κίνησης οφείλεται αποκλειστικά στην καλοσχεδιασμένη και στην απόλυτα επιτυχημένη διεθνή προβολή του ελληνικού τουρισμού από τα στελέχη του», όπως αναφέρουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.