Αρχική Αθλητικά Masters Beach Volley 2013 στην Αίγινα

Masters Beach Volley 2013 στην Αίγινα

Πρωτεύουσα δραστηριότητα για τον δήμο Αίγινας ο αθλητισμός, και η ανάπτυξη του, τονίζει στη “Travelling News” ο Δήμαρχος της Αίγινας κ. Σάκης Σακκιώτης, (Δείτε το video), σε συνέντευξή του, το Σάββατο 6 Ιουλίου, δεύτερη ημέρα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Masters Beach Volley, που διεξήχθη για 3η συνεχόμενη χρονιά, στην όμορφη Πέρδικα της Αίγινας, το τριήμερο 5-7 Ιουλίου 2013.
Την αθλητική διοργάνωση, παρακολούθησαν από κοντά, οι κύριοι Χρήστος Πάλλης Πρόεδρος του ΕΟΤ και Πάνος Λειβαδάς Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, οι οποίοι από κοινού έδωσαν συγχαρητήρια στον Δήμο της Αίγινας, την ΕΟΠΕ, το Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό, τη Τοπική Κοινότητα & Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας και τον Α.Ο. Σαρωνικού για την αρτιότητα της διοργάνωσης.
Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ, Χρ. Πάλλης δήλωσε «Οι αγώνες στην Πέρδικα, αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο συνολικά το νησί της Αίγινας. Είναι σημαντικό να προβάλλεται κάθε γωνιά του νησιού. Η εξαίρετη αυτή αθλητική διοργάνωση αποτελεί κίνητρο για να έρθουν ακόμη περισσότεροι επισκέπτες στο νησί. Πιστεύω πως αυτός ο θεσμός θα προχωρήσει και χρειάζεται συμπόρευση των δυνάμεων του δήμου αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Εμείς ως Ε.Ο.Τ. πάντα θα είμαστε αρωγοί στις προσπάθειες και θα προβάλλουμε την τοπική κοινωνία».
Στο περιθώριο του τουρνουά ο κος Χρ. Πάλλης πραγματοποίησε συναντήσεις με τον Δήμαρχο Αίγινας κο Σάκη Σακκιώτη, με θεσμικούς παράγοντες του Τουρισμού και μέλη της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης & Προβολής του Δήμου Αίγινας όπου συζητήθηκαν τα προβλήματα αλλά και προοπτικές του νησιού και της ευρύτερης περιοχής του Αργοσαρωνικού.
Ο ΕΟΤ θα υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες της Αίγινας σε επίπεδο επικοινωνίας μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας visitgreece.gr και θα συμμετέχει στην οργάνωση ενός ταξιδιού εξοικείωσης (press trip) ξένων δημοσιογράφων κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Φιστικιού, που θα πραγματοποιηθεί 19-22 Σεπτεμβρίου στο όμορφο νησί της Αίγινας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.