Αρχική Αεροπορικά Νέα Η εφαρμογή της Lufthansa τώρα διαθέσιμη και για Windows Phone 8

Η εφαρμογή της Lufthansa τώρα διαθέσιμη και για Windows Phone 8

Homescreen_LHApp_WindowsPhone8H Lufthansa διευρύνει τις mobile υπηρεσίες της, δημιουργώντας μια εφαρμογή για τους χρήστες Windows Phone 8. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της εφαρμογής στο συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα είναι η λειτουργία των live-tiles, μέσω των οποίων εμφανίζονται στην οθόνη έναρξης οι σημαντικότερες – και διαρκώς ενημερωμένες – πληροφορίες για την πτήση, χωρίς να απαιτείται η είσοδος στην εφαρμογή. Όπως και με τα άλλα mobile λειτουργικά συστήματα, η εφαρμογή της Lufthansa παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλο το πρόγραμμα πτήσεων της αεροπορικής εταιρίας, απ’ όπου κι αν βρίσκεται ο χρήστης. Μόλις εντοπιστεί η κατάλληλη πτήση ανταπόκρισης, η κράτηση μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα, ακόμη και εν κινήσει. Οι επιβάτες μπορούν επίσης να πραγματοποιούν check-in όποτε εκείνοι επιθυμούν και να αποθηκεύουν την ηλεκτρονική κάρτα επιβίβασης στη συσκευή τους. Όταν ταξιδεύουν στο εξωτερικό, αυτή η δυνατότητα προσφέρει εξοικονόμηση εξόδων περιαγωγής, μια δαπάνη με την οποία θα επιβαρύνονταν οι επιβάτες αν έπρεπε να «κατεβάσουν» εκ νέου την κάρτα επιβίβασης. Η δωρεάν εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο www.lufthansa.com/WindowsPhone8.

Με το Windows Phone 8, η Lufthansa πλέον έχει δημιουργήσει μια ειδικά διαμορφωμένη εφαρμογή για το σύνολο των πιο διαδεδομένων λειτουργικών συστημάτων για smartphones. Είτε χρησιμοποιώντας συσκευές Android, Apple iOS, BlackBerry είτε Windows Phone 8, περισσότεροι από το 98% των χρηστών «έξυπνων συσκευών» παγκοσμίως μπορούν να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή της Lufthansa και να επωφεληθούν από τις εκτεταμένες λειτουργίες της. Η νέα εφαρμογή για Windows Phone 8 δημιουργήθηκε με τη συνεργασία της Lufthansa, της Microsoft και της Nokia και υλοποιήθηκε από την SapientNitro.

«Οι κάτοχοι συσκευών Windows Phone 8 μπορούν πλέον να απολαμβάνουν τα προνόμια των εφαρμογών μας για κινητά», αναφέρει ο κύριος Marcus Casey, Επικεφαλής των Online Πωλήσεων και Mobile Υπηρεσιών της Deutsche Lufthansa AG. «Στόχος μας είναι, μέσω της ψηφιακής επικοινωνίας, να προσφέρουμε στους πελάτες μας καινοτομίες πανομοιότυπες με αυτές που παρέχουμε στις πτήσεις μας. Οι mobile υπηρεσίες γίνονται όλο και πιο σημαντικές, ιδίως για τους επιβάτες μας. Για το λόγο αυτό είναι σημαντικό για τη Lufthansa να εκπροσωπείται σε όλα τα mobile λειτουργικά συστήματα.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.