Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Επίσκεψη Τουριστικών Φορέων από την Ουκρανία ΠΥΤ Δυτικής Μακεδονίας

Επίσκεψη Τουριστικών Φορέων από την Ουκρανία ΠΥΤ Δυτικής Μακεδονίας

Καστοριά
Καστοριά

Ο Ε.Ο.Τ. Π.Υ.Τ. Δυτικής Μακεδονίας με την υποστήριξη του ΕΟΤ Ρωσίας διοργάνωσε ταξίδι γνωριμίας από 04/07/13 έως 09/07/13, στη Δυτική Μακεδονία (Γρεβενά, Καστοριά, Κοζάνη, Φλώρινα) με τουριστικούς πράκτορες από την Ουκρανία, για να γνωρίσουν τον πολιτισμό, τα μνημεία και τους αρχαιολογικούς χώρους, τη φύση και το περιβάλλον, τα προϊόντα, τις γεύσεις και τους φιλόξενους ανθρώπους του τόπου μας.

Τους τουριστικούς Πράκτορες της Ουκρανίας συνόδευσαν η Αντιδήμαρχος του Δήμου Οδησσού κα PAVLOVA ELENA και η Επικεφαλής Πολιτισμού και Τουρισμού του Δήμου της Οδησσού κα MARKOVA TETIANA καθώς επίσης και η κα NATALIYA VARENYK δημοσιογράφος εφημερίδας της Ουκρανίας με έδρα το Κίεβο.

Την Δευτέρα  8-7-2013 και ώρα 12:00 το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο αμφιθέατρο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας με τους ουκρανούς τουριστικούς πράκτορες και τους τουριστικούς επιχειρηματίες της Δυτικής Μακεδονίας προκειμένου να γίνουν γνωριμίες, ανταλλαγή πληροφοριών, προγραμμάτων για πιθανές συνεργασίες στο μέλλον.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης, οι Αντιπεριφερειάρχες κ. Φιλώτας Ταλίδης για θέματα Τουρισμού, και κ. Γεώργιος Σβώλης για θέματα ανάπτυξης, οι Αντιδήμαρχοι Γρεβενών κ. Αθανάσιος Καραγιάννης, Κοζάνης κ. Κωνσταντίνος Κυριακίδης, Βοϊου κ. Θεόκλητος Γιώτης, οι εκπρόσωποι του ΕΟΤ από την ΠΥΤ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Δημήτριος Γκουγκούλης και Ευάγγελος Γιασημακόπουλος, εκπρόσωποι των Ενώσεων Ξενοδόχων της Δυτικής Μακεδονίας, ο κ. Σάκης Παπαδόπουλος αρχισυντάκτης, μαζί με τον κ. Παναγιώτη Γεωργιάδη δημοσιογράφο του περιοδικού ΄΄ΤΑΞΙΔΙΑ΄΄ της εφημερίδας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ο κ. Θεόφιλος Μπασγιουράκης και η κα Άννα Καλαϊτζή, Εκδότης και Διευθύντρια Έκδοσης του περιοδικού ΄΄ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ΄΄, κα Ανέτα Πένη και η Ειρήνη Μπατζάκα εκδότριες και συντάκτριες του περιοδικού ‘’WELCOME TO GREECE΄΄.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης συναντήθηκε με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κ. Ηλία Θεοδωρίδη και τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας για θέματα τουρισμού,  κ. Φιλώτα Ταλίδη.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Χρήστος Πάλλης υπογράμμισε στις δηλώσεις του ότι «Η Δυτική Μακεδονία μπορεί να αποτελέσει στρατηγικό άξονα ανάπτυξης εναλλακτικών μορφών τουρισμού για ολόκληρη τη χώρα. Μέσα από τη στροφή σε ειδικότερες μορφές τουρισμού, θα επιτύχουμε την τουριστική ανάπτυξη της περιοχής κατά το σύνολο της διάρκειας του έτους»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.