Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Grecofestival στο Πεδίον του Άρεως

Grecofestival στο Πεδίον του Άρεως

Travelling NewsjpgΤο Grecofestival αποτελεί ένα σύμπλεγμα οικολογικών δράσεων που στόχο έχουν να ευαισθητοποιήσουν τη νέα γενιά για την προστασία της φυσικής μας κληρονομιάς.

Στην εναρκτήρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο χώρο του Πεδίου του Άρεως προϋπαντίζοντας σειρά καλοκαιρινών happenings, παρουσιάστηκαν το επίσημο τραγούδι του φεστιβάλ με τίτλο «το ταξίδι της ευθύνης», η αφίσα του φεστιβάλ.

Ηχηρή παρουσία στην εκδήλωση έδωσε και η Ελληνική Επιτροπή Συνεργασίας με την UNICEF και ο Γενικός Διευθυντής Ηλίας Λυμπέρης, ο οποίος αναφέρθηκε στις δυσοίωνες προβλέψεις της παγκόσμιας κοινότητας από την έλλειψη νερού, πρόβλημα που θα κορυφωθεί στον πλανήτη τα επόμενα χρόνια.

O Περιφερειάρχης κ. Γιάννης Σγουρός στον χαιρετισμό του, κάλεσε τους νέους να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειές τους για να διασωθεί το περιβάλλον γιατί χωρίς επαγρύπνηση και δράση η επόμενη μέρα θα είναι πιο δύσκολη στην διαβίωσή μας στον πλανήτη γη, ενώ ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Περιβάλλοντος Αντώνης Γάκης που έχει την ευθύνη του Grecofestival, ανακοίνωσε το πρόγραμμα των σπονδυλωτών εκδηλώσεων του φεστιβάλ ενώ ζήτησε από τους νέους να θυμούνται ότι η παγκόσμια μέρα για το περιβάλλον είναι η κάθε μέρα που ξημερώνει.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.