Αρχική Αεροπορικά Νέα Η Qatar Airways διακρίθηκε ως “Καλύτερη διακεκριμένη θέση στον κόσμο”

Η Qatar Airways διακρίθηκε ως “Καλύτερη διακεκριμένη θέση στον κόσμο”

A proud Qatar Airways Chief Executive Officer Akbar Al Baker is presented with the Skytrax 2013 Best Business Class In The World award by CNN International anchor Richard Quest, flanked by cabin crew, at the Paris Air Show today. Qatar Airways won a total of three Skytrax World Airline awards this year.
A proud Qatar Airways Chief Executive Officer Akbar Al Baker is presented with the Skytrax 2013 Best Business Class In The World award by CNN International anchor Richard Quest, flanked by cabin crew, at the Paris Air Show. Qatar Airways won a total of three Skytrax World Airline awards this year.

Η εταιρία κερδίζει 3 νέες διακρίσεις στην ετήσια εκδήλωση των Βραβείων της Skytrax κατά την διάρκεια του Paris Air Show
Η Qatar Airways ψηφίστηκε Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία στην Μέση Ανατολή για δεύτερη συνεχή χρονιά
Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ντόχα διακρίνεται για την καλύτερη Αίθουσα Αναμονής Διακεκριμένης Θέσης παγκοσμίως

Η Qatar Airways επέστρεψε από την ετήσια εκδήλωση βράβευσης της Skytrax 2013 World Airline Awards πιο πλούσια με τρία επιπλέον βραβεία κατά το Paris Air Show στο Αεροδρόμιο Le Bourget .

Η εταιρία βραβεύτηκε ως Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση στον Κόσμο, επίσης ως Καλύτερη Αίθουσα Αναμονής Διακεκριμένης Θέσης αεροδρομίου παγκοσμίως και για 2η συνεχή χρονιά Καλύτερες Υπηρεσίες Αεροπορικού Προσωπικού στην Μέση Ανατολή.
Περήφανος ο Chief Executive Officer της Qatar Airways κ. Akbar Al Baker παρέλαβε το βραβείο Καλύτερης Διακεκριμένης Θέσης στον Κόσμο Skytrax 2013 από τον διεθνή παρουσιαστή του CNN International κ. Richard Quest, κατά την διάρκεια του Air Show στο Παρίσι. Η Qatar Airways συγκέντρωσε τρεις παγκόσμιες διακρίσεις από την Skytrax αυτή την χρονιά.
Η βραβεύσεις αυτές παγκοσμίου βεληνεκούς αφορούν στην υπεροχή των αεροπορικών υπηρεσιών και η Skytrax αποτελεί τον μοναδικό ανεξάρτητο φορέα έρευνας επιβατικού κοινού που ελέγχει τα επίπεδα ποιότητας υπηρεσιών της αεροπορικής βιομηχανίας και θεωρείται πλέον το απόλυτο εχέγγυο της υπεροχής των αεροπορικών υπηρεσιών.  Επιβάτες από 160 χώρες λαμβάνουν μέρος κάθε χρόνο στην παγκόσμια αυτή έρευνα με σκοπό την απονομή των εν λόγω βραβείων.
“Τα βραβεία αυτά αποτελούν την ιδιαίτερη αναγνώριση από τους ίδιους τους επιβάτες – ως αποτέλεσμα της συνολικής ταξιδιωτικής τους εμπειρίας όπως την βίωσαν με την εταιρία μας” επεσήμανε ο κ. Akbar Al Baker Chief Executive Officer της Qatar Airways, κατά την διάρκεια της απονομής.
Το 2010 η Qatar Airways παρέλαβε για πρώτη φορά την διάκριση για την Καλύτερη Διακεκριμένη Θέση στον Κόσμο ενώ για τις δύο επόμενες χρονιές βραβεύτηκε ως η Καλύτερη Αεροπορική Εταιρία της Χρονιάς το 2011 και 2012.
Το αποκλειστικό Premium Terminal της εταιρίας για τους επιβάτες της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης στην Ντόχα συνεχίζει την επιτυχή πορεία του στον διεθνή χώρο από την χρονιά που ξεκίνησε το 2006. Με μοναδικά χαρακτηριστικά παρασχόντων υπηρεσιών, ο τερματικός σταθμός αυτός  αποτελεί τον μοναδικό στον κόσμο ανεξάρτητο σταθμό αεροδρομίου αποκλειστικό για τους premium επιβάτες. 
Κατά την διάρκεια της απονομής ο κ.Akbar Al Baker τόνισε ότι οι υπάλληλοι είναι οι αληθινοί ήρωες πίσω από τα βραβεία οι οποίοι με την αφοσίωση και τον επαγγελματισμό τους έφεραν την εταιρία στο επίπεδο αυτό της διεθνούς της αναγνώρισης.
“Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος για τους ανθρώπους πίσω από τα βραβεία – το απόλυτα καταρτισμένο προσωπικό μας που παίρνει προσωπικά την εξυπηρέτηση των επιβατών μας, και επαναπροσδιορίζουν το ταξιδεύειν σε μία αξέχαστη και απαράμιλλη εμπειρία” πρόσθεσε.
“Ευχαριστούμε επίσης τους επιβάτες μας για την συνεχή τους υποστήριξη προτιμώντας την Qatar Airways για τα ταξίδια τους. Λαμβάνοντας υπόψη τον σκληρό διεθνή ανταγωνισμό, αναγνωρίζουμε ότι περιμένετε από μας την συνεχή παροχή υπηρεσιών  επιπέδου 5 αστέρων κάθε φορά που πετάτε μαζί μας.
Η Qatar Airways στα πλαίσια της επέκτασης της πρόσφατα αύξησε τις πτήσεις της από Παρίσι σε τρεις ημερησίως περιμένοντας και άλλες τέτοιες κινήσεις αύξησης πτήσεων σύντομα και σε άλλους προορισμούς της.
Η Qatar Airways μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρίες στον κόσμο, με ραγδαία ανάπτυξη τα μόλις 16 χρόνια λειτουργίας της, επιχειρώντας με έναν μοντέρνο στόλο 125 αεροσκαφών σε 128 προορισμούς προς Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Βόρεια & Νότια Αμερική.

Η Qatar Airways μέχρι στιγμής έχει λανσάρει έξι νέους προορισμούς εφέτος – Γκασσίμ (Σαουδική Αραβία), Ναζαφ (Ιρακ), Πνομ Πενχ (Καμπόντζη), Σικάγο(ΗΠΑ), Σαλάλα (Ομάν) και Μπάσρα (Ιράκ).
Τους επόμενους μήνες, το δίκτυο αναπτύσσεται με νέους προορισμούς : Σουλειμανία (Ιράκ) τον Αύγουστο, στο ΤσενγκΝτού (Κίνα) τον Σεπτέμβριο, Αντίς Αμπέμπα (Αιθιοπία) τον Σεπτέμβριο, Clark International Airport (Φιλιππίνες) τον Οκτώβριο και Φιλαδέλφια, (ΗΠΑ) Απρίλιος 2014.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.