Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η 4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης στο Μετρό

Η 4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης στο Μετρό

έκθεση τουριστικών προορισμώνΟ Πρόεδρος του ΕΟΤ Χρ. Πάλλης, επισκέφθηκε την 4η Έκθεση Ελληνικών Τουριστικών Προορισμών και Παράδοσης, που πραγματοποιήθηκε 3-5 Ιουνίου στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων του Μετρό Συντάγματος, υπό την αιγίδα του ΕΟΤ.

Ο Πρόεδρος του ΕΟΤ, κατά την επίσκεψη του, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το σύνολο των μετεχόντων φορέων και συλλόγων της Έκθεσης.

Ο κ. Πάλλης, παρουσίασε στους εκπροσώπους των Φορέων τη προσπάθεια που κάνει ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού για την προβολή της χώρας σε Διεθνές επίπεδο και πρότεινε την συμμετοχή τους στις Διεθνείς Εκθέσεις που λαμβάνει μέρος ο ΕΟΤ, για προσέλκυση εισερχόμενου τουρισμού.  

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν πλήθος τουριστικών προορισμών της χώρας, να γευτούν τοπικά προϊόντα και να παρακολουθήσουν τοπικά πολιτιστικά δρώμενα. Σύμφωνα με τους διοργανωτές τις τρεις ημέρες που διαρκεί η Έκθεση, πολλές χιλιάδες άτομα θα περάσουν από τα περίπτερα και θα λάβουν χρήσιμες πληροφορίες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Στην έκθεση μετέχουν οι  Εξωραϊστικός Σύλλογος Πλατύ Γιαλού Σίφνου, Άγιος Νικόλαος, Ελληνικό Δίκτυο Μικρών Νησιών, Ένωση Ξεν/χων Τριφυλίας, Λουτράκι Thermal Spa, Περιφέρεια Θεσσαλίας, Δήμος Πόρου, Δήμος Αγκιστρίου, Δήμος Τροιζηνίας-Μεθάνων, Επαγγελματικές Ενώσεις Αίγινας & Σπετσών, Γορτυνίας, Άγιος Νικόλαος, Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας, Περιφερειακή Ενότητα Μαγνησίας-Σποράδων, Βόλου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου με την παρουσία των νήσων: Κέα, Κύθνος, Αντίπαρος, Τήνος, Άνδρος, Ανάφη, Αμοργός, Σύρος, Σίκινος, Ίος, Μήλος, Φολέγανδρος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.