Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Η Κένυα καλωσορίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες & επενδυτές

Η Κένυα καλωσορίζει τους Έλληνες επιχειρηματίες & επενδυτές

ΜΥΝΗΜΑ από την Κα Phyllis Kandie-Υπουργό Ανατολικο-Αφρικανικών Υποθέσεων, Εμπορίου & Τουρισμού

minister-trade-kenyaΑγαπητές φίλες και Αγαπητοί φίλοι από την Ελλάδα,

Είναι προνόμιο και τιμή μου να σας καλωσορίσω στην Κένυα.

Γερά βασισμένη στο μακροπρόθεσμο στρατηγικό της σχεδιασμό με γνώμονα το Vision 2030, η Κένυα, μία γοργά αναπτυσσόμενη οικονομία, αναμένει να καλωσορίσει τους Έλληνες επιχειρηματίες και επενδυτές που θα συμμετέχουν στην 1η Επενδυτική & Επιχειρηματική Αποστολή στο Ναϊρόμπι από 14 έως 19 Σεπτεμβρίου 2013.

Η επίσκεψη λαμβάνει χώρα με φόντο την άνθιση των εγκάρδιων διμερών σχέσεων μεταξύ της Κένυας και της Ελλάδας.  Η αποστολή αυτή αποτελεί ένα ιστορικό γεγονός καθώς η «κοιτίδα του ανθρώπινου γένους» θα συναντηθεί, για πρώτη φορά,  με την «κοιτίδα του πολιτισμού» σε μία διαλεκτική σχέση επιχειρηματικών, επενδυτικών ανταλλαγών και σε ένα πεδίο προνομιακής ανταλλαγής τεχνογνωσίας και πολιτιστικών εμπειριών.

Η Κενυάτικη οικονομία, η οποία στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στον ιδιωτικό τομέα, υπήρξε ανθεκτική, καταφέρνοντας να αντέξει την παγκόσμια οικονομική ύφεση, σημειώνοντας αύξηση του Ακαθάριστου Εγχώριου Προϊόντος (ΑΕΠ) της κατά 5,1% από το 2000-2012. Η χώρα μας προσφέρει πολλές επενδυτικές και επιχειρηματικές ευκαιρίες σε διάφορους τομείς: Έργα υποδομής και ακίνητα, εξορύξεις, εκπαίδευση, τουρισμός και πολιτισμός. Ευκαιρίες παρέχονται, επίσης, στους τομείς της αγροτικής οικονομίας, των βιομηχανικών και ιατρικών μηχανημάτων.

Η επικείμενη επίσκεψη στην Κένυα πραγματοποιείται την κατάλληλη στιγμή όπου η παγκόσμια οικονομία ανακάμπτει και η Αφρική προωθεί την οικονομική ολοκλήρωση. Η Κένυα, ως μέλος και της Κοινότητας Ανατολικής Αφρικής, μιας ταχύτατα αναπτυσσόμενης αγοράς 130.000.000 καταναλωτών, είναι προικισμένη με πλήθος ευκαιριών για τους Έλληνες επιχειρηματίες. Η μακρόχρονη παρουσία γενεών Ελλήνων στην πατρίδα μας, με τις επιτυχίες τους, αποτελεί απόδειξη της ύπαρξης μακροχρόνιων εγκάρδιων σχέσεων.

Χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία του Επίτιμου Προξενείου μας στην Ελλάδα, τη θερμή αποδοχή της από την Ελληνική Κυβέρνηση, την ολόπλευρη στήριξή της από ισχυρούς φορείς στις δύο φίλες χώρες, και, τέλος, καλωσορίζουμε τους Έλληνες φίλους μας, και τους υποσχόμαστε μία αξέχαστη παραμονή στην όμορφη και φιλόξενη πατρίδα μας.

Phyllis Chepkosgey Kandie

Υπουργός

Ανατολικο-Αφρικανικών Υποθέσεων, Εμπορίου & Τουρισμού

Δημοκρατία της Κένυας

Copyright Consulate of the Republic of Kenya in the Hellenic Republic.
All Rights Reserved. http://trademission.kenyagreece.com/& http://www.kenyagreece.com/1001_2/consulate

Για πληροφορίες και δήώση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κα Jenny S. Diamantis
CEO/ Founder
Euro Value Consultants Intel Ltd, GR,  BG, CY, South East Eu.,
Presιdent
D & D International Business Consultants/Integrated Services    
A.B.C Ltd, BG,     E.E.E. Ltd, London – UK            
                                                
Τηλ. επικ.:+30 – 210 – 82.36.679
                  +30 – 697.70.100.13
E-mail: jenny.diamantis@eurovalue.com.gr
Web :  http://eurovalueinternational.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.