Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αναδείχθηκαν οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του ΚΟΤ

Αναδείχθηκαν οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του ΚΟΤ

kotΑναδείχθηκαν οι νικητές του μεγάλου διαγωνισμού του ΚΟΤ με έπαθλο ένα υπέροχο ταξίδι στην Κύπρο και άλλα πλούσια δώρα!

Στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι και συγκεκριμένα στο ειδικά διαμορφωμένο σταντ του Κυπριακού Οργανισμού, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15/6/13 και ώρα 16.00 η κλήρωση που ανέδειξε  – μεταξύ 959 συμμετεχόντων – τους εξής 5 νικητές:

Ο κ. Γεράσιμος – Παναγιώτης Χαρίτος από την Παλλήνη, κέρδισε  4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο νησί της Αφροδίτης,  το οποίο περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Αεροπορικά εισιτήρια για δύο άτομα, από Ελλάδα προς Κύπρο μετ’ επιστροφής, συμπεριλαμβανομένων όλων των φόρων,
Διαμονή στο ξενοδοχείο 5* Le Meridien Limassol Spa & Resort (www.lemeridienlimassol.com) της Λεμεσού, για 3 διανυκτερεύσεις  –  4 ημέρες με πρωινό.
Δωρεάν μεταφορές από και προς το Αεροδρόμιο της Λάρνακας προς/από το ξενοδοχείο Le Meridien Limassol Spa & Resort, κατά την ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης του νικητή και του/της  συνοδού του στην Κύπρο. Το ταξίδι θα μπορεί να υλοποιηθεί από 20/06/2013 έως 31/12/2013 (ημερομηνία επιστροφής από την Κύπρο), βάσει διαθεσιμότητας του ξενοδοχείου και εξαιρουμένων των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2013.
Η κα Μαργαρίτα Ιερωνύμου από το Παλαιό Φάληρο, κέρδισε ένα ποδήλατο Ideal Mountain bike Freeder V-Brake, μοντέλο 2012, Large – 510, χρώματος λευκού, άκρως… κατάλληλο όχημα για να εξερευνήσει κανείς τις μοναδικές ποδηλατικές διαδρομές της Κύπρου!

Ο κ. Κώστας Αλεξανδρόπουλος από την Ρόδο και ο κ. Ιωάννης Κουτσούκος από την Άνδρο, κέρδισαν από ένα καλάθι με κυπριακές νοστιμιές! Το καλάθι τους περιέχει: μια φιάλη γλυκόπιοτη Κουμανδαρία, μια φιάλη «δυνατή» Ζιβανία, μια φιάλη ευεργετικό χαρουπόμελο, μια φιάλη ευωδιαστό τριαντάφυλλο, μια φιάλη λευκού ξηρού οίνου και μια συσκευασία παραδοσιακού ξινού τραχανά, γεύσεις – εφαλτήριο για γαστριμαργικές εξορμήσεις στο νησί της Αφροδίτης!

Η κα Μαρία Μουτσέλου από την Παλλήνη, έχει κερδίσει το βιβλίο «Χαρτογραφώντας την Κύπρο-Σταυροφόροι, Έμποροι και Εξερευνητές» που εκδόθηκε με την ευκαιρία της ομώνυμης έκθεσης που φιλοξενήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Καλών Τεχνών των Βρυξελλών, υπό την αιγίδα της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης (1/7-31/12/12).

 

Εκτός από τους πέντε πιο πάνω τυχερούς αναδείχθηκαν και οι εξής 10 επιλαχόντες:

1ος επιλαχών- κ. Χριστόφορος Τζαφέρης, 2η επιλαχούσα – κα Δήμητρα Μόσχου (Αίγιο), 3η επιλαχούσα – κα Ursula Pola (Μελίσσια), 4ος επιλαχών – κ. Γεώργιος Κηπαράκης (Ηράκλειο), 5ος επιλαχών – κ. Μάκης Κούκης (Σπάτα), 6ος επιλαχών – κα Σταυρούλα Λιούτα (Αθήνα), 7η επιλαχούσα – κα Κωνστάντια Γαλούση (Μαρούσι), 8η επιλαχούσα – κα Ουρανία Ιορδανίδου, 9η επιλαχούσα – κα Αλίκη Μαυροειδή και 10ος επιλαχών – κ. Αλέξανδρος Μαρίνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.