Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Αναγεννάται ο ελληνικός τουρισμός λέει η Thomas Cook

Αναγεννάται ο ελληνικός τουρισμός λέει η Thomas Cook

Thomas CookΙδιαίτερα ευοίωνες προβλέψεις και περιγραφές για τον ελληνικό τουρισμό κάνει, η Thomas Cook, ένα από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία παγκοσμίως δια στόματος του ελληνικής καταγωγής γενικού διευθυντή του, σε συνέντευξή του στην αυστριακή εφημερίδα «Der Standard».

Όπως αναφέρει, από άποψη ποσοστών αύξησης, η Ελλάδα θα είναι ο «νικητής» της σεζόν, ενώ αυτό που θα πρέπει να κάνει ως πρώτο ένας υπουργός τουρισμού στην Ελλάδα είναι η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και αντί να υπόσχεται πολλά να αποσαφηνίσει τι είναι εφικτό να γίνει και τι όχι.

Συμπληρώνει δε, πως εκείνο που θα πρέπει επιπλέον να βελτιωθεί είναι οι υποδομές, για παράδειγμα τα αεροδρόμια και η παροχή υπηρεσιών σε αυτά, τα τέλη που ζητούνται να πληρωθούν από τις αεροπορικές εταιρείες, όπως επίσης η κατηγοριοποίηση των ξενοδοχείων και η πιστοποίηση των καταλυμάτων, καθώς υπάρχουν «μαύρα πρόβατα» που μερικές φορές επισκιάζουν το βίωμα μιας καλής παραθέρισης.

Πηγή: euro2day

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.