Αρχική Ειδήσεις στα Ελληνικά Ανανεωμένη λειτουργεί η πλατφόρμα www.sailbooking.gr

Ανανεωμένη λειτουργεί η πλατφόρμα www.sailbooking.gr

Celestyal Cruises

Picture 2Best deals, last minute bookings & νέο περιβάλλον καταχώρησης σκαφών

Πλήρως ανανεωμένη λειτουργεί για το 2013 η πλατφόρμα online booking ιστιοπλοϊκών σκαφών www.sailbooking.gr. Η ανανέωση της πλατφόρμας αφορά στον εμπλουτισμό της με πληροφοριακό υλικό, για τις περιοχές που έχουν ενδιαφέρον για προσέγγιση με ιστιοπλοϊκό, ενώ βελτιώθηκαν τα πεδία που αφορούν τους ιδιοκτήτες σκαφών, καθώς ανανεώθηκε πλήρως o τρόπος καταχώρησης της διαθεσιμότητας σκαφών. Παράλληλα, προστέθηκαν λειτουργίες όπως το best deals και last minute bookings, τα οποία εμφανίζονται στην αρχική σελίδα διευκολύνοντας τον επισκέπτη να βρει τον οικονομικότερο ναύλο ανά περίοδο.

Η ανανεωμένη αρχική σελίδα περιλαμβάνει την ενότητα last minute, όπου ο επισκέπτης ενημερώνεται άμεσα για τα σκάφη, που είναι διαθέσιμα για την αμέσως επόμενη εβδομάδα. Παράλληλα, έχει προστεθεί και ενότητα που ενημερώνει για τα χαμηλότερα ναύλα ανά μήνα και τύπο σκάφους. Οι δυο αυτές λειτουργίες έχουν αναβαθμίσει ιδιαίτερα τη λειτουργικότητα, καθώς και την αποτελεσματικότητα τις προβολής των σκαφών, που περιλαμβάνονται στην πλατφόρμα www.sailbooking.gr.

Για τη διευκόλυνση των ιδιοκτητών ιστιοπλοϊκών σκαφών, η πλατφόρμα προχώρησε σε ανασχεδιασμό της φόρμας καταχώρησης πλάνου, ανά εβδομάδα, ώστε η διαδικασία υποβολής ή ακύρωσης διαθεσιμότητας να είναι ιδιαίτερα απλουστευμένη. Ταυτόχρονα, υπάρχει πλέον η δυνατότητα τα σκάφη να είναι κάθε εβδομάδα διαθέσιμα από διαφορετικά λιμάνια.

Η πλατφόρμα online booking ιστιοπλοϊκών σκαφών www.sailbooking.gr αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των ανεξάρτητων ιδιοκτητών ιστιοπλοϊκών σκαφών, αλλά και των μεγάλων εταιρειών, για την προσέγγιση των χρηστών του internet. Ταυτόχρονα, οι χρήστες του internet εκτίθενται στην ιδέα των διακοπών με ιστιοπλοϊκό και αντιλαμβάνονται ότι όχι μόνο αποτελούν ιδανικές διακοπές για να χαρεί κάποιος τις ομορφιές των νησιών και της ακτογραμμής της Ελλάδας, είναι παράλληλα και ιδιαίτερα οικονομικές διακοπές για την οικογένεια και την παρέα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.