Αρχική Αεροπορικά Νέα H Germanwings αναλαμβάνει περισσότερα δρομολόγια της Lufthansa με την έναρξη του χειμερινού...

H Germanwings αναλαμβάνει περισσότερα δρομολόγια της Lufthansa με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος

Flieger_Pos_3Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος 2013/2014 η Germanwings θα αναλάβει ακόμη περισσότερα εσωτερικά και Ευρωπαϊκά δρομολόγια της Lufthansa από τους κόμβους της στο Βερολίνο/ Tegel και Αμβούργο.
Από τις 27 Οκτωβρίου 2013, η Germanwings θα πετά από Βερολίνο-Tegel προς Μπέρμιγχαμ, Μπολόνια και Γενεύη. Από 13 Νοεμβρίου και εξής, θα προστεθούν η Νυρεμβέργη και η Ρώμη, μια μέρα αργότερα, το Βουκουρέστι και από τις 27 Νοεμβρίου και εξής το Ελσίνκι, το Μιλάνο και η Βιέννη. Επιπλέον, από τις 27 Οκτωβρίου 2013 η Germanwings θα συνδέει το Αμβούργο με Μόσχα/ Vnukovo.
Όσοι επιβάτες έχουν ήδη προβεί σε κρατήσεις στα συγκεκριμένα δρομολόγια με τη Lufthansa, θα μεταφερθούν αυτόματα στις αντίστοιχες πτήσεις της Germanwings. Οι πελάτες Business Class θα έχουν εκ νέου κράτηση σε όλα τα δρομολόγια, στον πλήρως ευέλικτο ναύλο Best Rate της Germanwings, όπου είναι διαθέσιμος. O ναύλος αυτός – που είναι η ανώτερη κατηγορία ναύλου της Germanwings – είναι ειδικά προσαρμοσμένος στις ανάγκες των business travelers, αλλά εξίσου ελκυστικός στους ταξιδιώτες αναψυχής, καθώς, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει ένα κενό ενδιάμεσο κάθισμα μεταξύ των ταξιδιωτών στις πρώτες τρεις σειρές, πρόσβαση στα lounges της Lufthansa, check-in κατά προτεραιότητα, χρήση της ταχείας λωρίδας κατά τον έλεγχο εισιτηρίων, καθώς και μεγαλύτερο αριθμό μιλίων.
Από την 1η Ιουλίου 2013, η Germanwings θα θέσει νέα δεδομένα, με μια εντελώς νέα και μοντέρνα πρόταση όσον αφορά τις υπηρεσίες και τα προϊόντα της. Οι πελάτες θα μπορούν να κάνουν κράτηση επιλέγοντας τρεις διαφορετικές κατηγορίες ναύλου, που θα τους επιτρέπουν να ταξιδεύουν a – la –carte, δηλαδή να διαμορφώνουν τo πακέτο υπηρεσιών ανάλογα με τις ανάγκες τους, μια δυνατότητα που ήδη προσφέρεται μέσω ηλεκτρονικών κρατήσεων και ταξιδιωτικών πρακτόρων. Έτσι, θα μπορούν να επιλέγουν ακόμη ευκολότερα ένα εξατομικευμένο πακέτο υπηρεσιών, είτε πρόκειται για ένα χαμηλού κόστους ταξίδι χωρίς επιπλέον υπηρεσίες είτε για μιας υψηλής ποιότητας ταξιδιωτική εμπειρία με πολλές παροχές και επιπλέον ανέσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις ατομικές τους ανάγκες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.