Αρχική Αεροπορικά Νέα Germnawings: Ξεκίνησαν ήδη οι κρατήσεις για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο 2013/14

Germnawings: Ξεκίνησαν ήδη οι κρατήσεις για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο 2013/14

Flieger_Pos_1Ξεκίνησαν ήδη οι κρατήσεις για την ερχόμενη χειμερινή περίοδο 2013/14 μέσω της ιστοσελίδας www.germanwings.com. Η Germanwings έχει ενημερώσει το σύστημα κρατήσεων με όλες τις προσφερόμενες πτήσεις από 27 Οκτωβρίου 2013 και εξής, ημέρα αλλαγής του προγράμματος. Παράλληλα, υπάρχουν αρκετές νέες συνδέσεις της Germanwings που έχουν ήδη εγκριθεί και θα εφαρμοστούν από τη Lufthansa τη φετινή χρονιά, όπως για παράδειγμα, τα δρομολόγια Νυρεμβέργη – Αμβούργο, Αμβούργο – Κολονία/Βόννη και Αμβούργο – Νίκαια.

Οι τιμές ναύλων της Germanwings ξεκινούν από 33 ΕUR στην κατηγορία “Basic” για απλή διαδρομή, συμπεριλαμβανομένων φόρων, τελών και λοιπών χρεώσεων. Οι επιβάτες που επιθυμούν μεγαλύτερη άνεση, μπορούν να επιλέξουν επιπλέον υπηρεσίες και αναβαθμισμένα προϊόντα, όπως μια θέση με απαράμιλλα μεγάλο χώρο καθίσματος 82 εκ., στις μπροστινές δέκα σειρές.

Από την 1η Ιουλίου 2013, οι πελάτες της Germanwings μπορούν επίσης να κάνουν ηλεκτρονική κράτηση σε τρεις νέους ναύλους που θα τους επιτρέπουν να «Ταξιδεύουν à la carte», κάτι που είναι ήδη εφικτό μέσω ταξιδιωτικών πρακτορείων. Έτσι, οι επιβάτες μπορούν, ακόμη ευκολότερα, να επιλέξουν εξατομικευμένα πακέτα, από ένα πολύ οικονομικό, χαμηλού κόστους ταξίδι χωρίς επιπλέον υπηρεσίες έως μια υψηλής ποιότητας ταξιδιωτική εμπειρία με πολλές ανέσεις και επιπλέον υπηρεσίες που ταιριάζουν στις προσωπικές τους ανάγκες.

Από το φετινό καλοκαίρι, υπό την ομπρέλα μιας ολοκληρωμένης economy class, η “νέα Germanwings” προσφέρει μέσω του www.germanwings.com τρεις κατηγορίες ναύλου με διαφορετικές παροχές και πακέτα υπηρεσιών: την κορυφαία κατηγορία “Best” που καλύπτει τις ανάγκες των business travelers αλλά είναι εξίσου ελκυστική και σε ταξιδιώτες αναψυχής, την κατηγορία “Smart” με πρόσθετες ή εξατομικευμένες συμπληρωματικές παροχές και τη βασική κατηγορία “Basic”, που αφορά στο πολύ οικονομικό, χαμηλού κόστους ναύλο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.