Αρχική Συνέδρια Η ΕΞΘ προωθεί την υγιεινή και ασφάλεια στα ξενοδοχεία

Η ΕΞΘ προωθεί την υγιεινή και ασφάλεια στα ξενοδοχεία

ΕΞΘΜε μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε από την Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης και την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενημερωτική ημερίδα για τους ιδιοκτήτες, διευθυντές και υπευθύνους επισιτιστικών τμημάτων των ξενοδοχειακών μονάδων της Θεσσαλονίκης, με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών από τις τουριστικές επιχειρήσεις.
 
Η αίθουσα του ξενοδοχείου «Anatolia» όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ήταν κατάμεστη, καθώς η πρωτοβουλία αυτή βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη της ΕΞΘ και τα στελέχη των ξενοδοχείων της πόλης που θέλησαν να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις, οι οποίες αφορούν στην υγιεινή και την ασφάλεια των πελατών και των εργαζομένων.
 
Ο Επόπτης Δημόσιας Υγείας και Προϊστάμενος της Διεύθυνσης Περιβαλλοντικής Υγιεινής & Υγειονομικού Ελέγχου Μ.Ε. Θεσσαλονίκης της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας κ. Σοφοκλής Κουρτίδης παρουσίασε τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις για τη λειτουργία των επιχειρήσεων μαζικής εστίασης και αναψυχής στις ξενοδοχειακές μονάδες, καθώς και τις νέες υποχρεώσεις και τα δικαιώματα ιδιοκτητών και εργαζομένων. Αλλά και οι υπόλοιποι επόπτες της ίδιας Διεύθυνσης που πήραν το λόγο στη συνέχεια, επικέντρωσαν τις εισηγήσεις τους στη διαφύλαξη της υγιεινής και της ασφάλειας τόσο στην εστίαση όσο και στις εγκαταστάσεις των ξενοδοχείων, στις οδηγίες και τα μέτρα πρόληψης.
 
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθυναν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΕΞΘ κ. Αριστοτέλης Θωμόπουλος και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας κα Ευτέρπη Βασιλειάδου.

  «Η ΕΞΘ συνεργάζεται με όλους τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, ώστε οι παρεμβάσεις στον τουρισμό να μην είναι σκόρπιες, ευκαιριακές και ετεροχρονισμένες όπως γινόταν κατά καιρούς, αλλά συντονισμένες και προς την κατεύθυνση της βελτίωσης του ανταγωνιστικού μας προϊόντος», σημείωσε ο κ. Θωμόπουλος, ο οποίος ωστόσο παρουσίασε τα αποτελέσματα της πρόσφατης μελέτης ικανοποίησης πελατών των ξενοδοχείων της πόλης, οι οποίοι βαθμολογούν σχεδόν με άριστα τις ξενοδοχειακές υποδομές της Θεσσαλονίκης. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.